Unul din cinci clienti romani ai Revolut a solicitat un credit de la aceasta institutie  

10 martie 2023

Din august 2022, de cand este disponibila optiunea de creditare, s-au inregistrat peste 500.000 cereri pentru un credit de nevoi personale. Aceasta inseamna ca unul din cinci clienti Revolut a apelat pentru un credit la aceasta institutie.

Avem peste 500.000 clienţi care au solicitat un credit la Revolut, majoritatea fiind din oraşele mari din ţară, cu venituri mult peste salariul mediu pe economie“, a declarat pentru ZF Gabriela Simion, Revolut branch head şi head of lending pentru România şi Italia.

Revolut propune clienţilor un credit de nevoi personale, cu o dobândă fixă între 7,99% şi 17,09%, fără alte costuri asociate sau condiţionări, cum ar fi încheierea unei asigurări de viaţă sau încasarea salariului în contul Revolut. În afară de dobândă, nu se percepe niciun alt cost pe toata perioada creditului, nici chiar pentru rambursarea anticipata (indiferent de suma sau momentul efectuarii).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?