UNTOLD se reinventeaza oferind o petrecere exclusivista pentru „numai” 2.500 de participanti care pot plati biletele (si) cu criptomonede

8 aprilie 2021

Biletele pentru evenimentul UNTOLD Odyssey, petrecere exclusivistă organizată de UNTOLD și croaziere.co, pot fi achiziționate anul acesta și cu criptomonede, folosind Bitcoin (BTC) sau Elrond (EGLD). Tranzacțiile vor fi efectuate prin intermediul NETOPIA Payments.

„Împreună cu cei de la UNTOLD punem la dispoziția tuturor celor care vor să participe la unul dintre cele mai exclusiviste evenimente de anul acesta, o nouă modalitate de plată prin intermediul criptomonedelor Bitcoin sau Elrond. Venim în permanență cu soluții practice, personalizate și diversificate pentru partenerii noștri, astfel încât clienții lor să aibă beneficiul de a opta pentru metoda de plată cea mai facilă pentru ei”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments.

Potrivit organizatorilor UNTOLD Odyssey, cei interesați pot alege dintre patru tipuri de pachete de călătorie care pleaca de la 1500 euro si ajung pana la 8900 euro.

____________

Proiectul a fost dezvoltat de UNTOLD și croaziere.co și este unic în Europa. Investiția totală ajunge la 5,6 milioane de euro, iar biletele puse în vanzare sunt limitate la 2.500 de locuri. Proiectul UNTOLD Odyssey va începe în septembrie 2021.

UNTOLD Odyssey începe pe 1 septembrie și se încheie pe 5 septembrie 2021. Vasul de croazieră Norwegian Epic, prezentat de organizatori drept „unul dintre cele mai spectaculoase vase de croazieră din lume”, cu 19 restaurante la bord, va pleca din Roma și va opri în Ibiza, după care oaspeții vor debarca în Barcelona.

În cele cinci zile de croazieră, cei aflați pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie una memorabilă.

UNTOLD Odyssey înseamnă cinci scene de muzică, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?