Unicredit da startul maratonului platilor cu cardul de debit. Plata contactless nu este incurajata.

13 septembrie 2019

Unicredit anunta lansarea „Maratonului platilor cu cardul”, un concurs prin care cumparaturile cu cardul de debit sau plata facturilor cu mobilul poate aduce ca premiu un BMW seria 1, avand valoarea aproximativa de 28,300 EUR (TVA inclus). Concursul se desfasoara pana la 30 noiembrie 2019.

Pentru cei care realizeaza cele mai multe tranzactii, banca mai ofera 50 de vouchere de cumparaturi la Altex, cu o valoare de 1.000 Lei fiecare, dar si 10 premii a cate 1.000 Lei/net pe luna timp de un an, “Bani de cumparaturi pentru tot anul”, prin tragere la sorti.

Printre conditiile de participare pentru posesorii de card Unicredit, banca precizeaza in regulamentul campaniei ca trebuie sa aiba 18 ani, sa fie cetatean roman cu domiciliul in Romania si sa efectueze in perioada campaniei „cel putin o tranzactie de plata la POS cu cardul de debit emis de Organizator, in valoare de minim 10 lei, la comercianti sau cel putin o plata de factura de utilitati prin meniul “Plati”, sectiunea “Plata utilitati” din serviciul Mobile Banking al Organizatorului.”

Participantii vor fi informati lunar de catre banca pe intreaga perioada a campaniei, pana in data de 15 ale lunii pentru luna anterioara, cu privire la statusul numarului de inscrieri si a bonusurilor acumulate, cel putin prin unul dintre urmatoarele canale: SMS, Email, functionalitatea Push notification a serviciului Mobile B@nking, daca este cazul.

Exemplu de calcul al numarului de inscrieri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash