[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Unicredit Consumer Financing si-a dublat numarul de carduri intr-un singur an

8 august 2016

UniCredit Consumer Financing a continuat să îşi consolideze poziţia în segmentul creditelor de consum, înregistrând în primul semestru din 2016 o creştere aproape dublă a volumului de vânzări faţă de acelaşi interval al anului precedent, potrivit comunicatului cu rezultatele financiare pe primele sase luni din acest an.

„Volumul creditelor acordate prin intermediul parteneriatelor  încheiate cu marii comercianţi a fost de aproape cinci ori mai mare în ianuarie-iunie 2016 faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. Numărul de carduri în circulaţie s-a dublat la sfarşitului semestrului curent comparativ cu finalul lui 2015.”, se mai arata in comunicat.


In primul semestru din acest an, UniCredit Bank a devenit prima bancă din România care a lansat un card pentru acordarea tichetelor de masă în format electronic, Card Meniu. De asemenea, banca a reusit introducerea tehnologiei contactless pe întreg portofoliul de carduri.

Pentru anul 2015, Unicredit Consumer Financing IFN S.A.  a raportat venituri de 361, 3 mil. lei si un profit net de 45,8 mil. lei. La finele anului trecut, institutia inregistra creante asupra clientelei in valoare de 1225,1 mil. lei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?