UniCredit Consumer Financing ofera clientilor o dobanda redusa cu doua puncte procentuale pentru orice credit semnat cu semnatura electronica

3 iulie 2020

UniCredit Consumer Financing propune clienților o nouă campanie prin care oferă o reducere de dobândă pentru creditele semnate folosind semnătura electronică calificată. Semnătura electronică calificată are aceeași valoare juridică cu semnătura olografă (scrisă de mână) și poate fi folosită în relația cu UniCredit Consumer Financing după obținerea, în mod gratuit, a unui certificat electronic calificat emis de TRANS SPED SRL, prestator de servicii de încredere calificat.

Concret, „clienții (solicitantul și codebitorul, după caz) care aplică pentru un produs de creditare din oferta UniCredit Consumer Financing IFN (Credit de Realizări Personale sau Credit Verde) în perioada 1 iulie – 31 iulie 2020, pot beneficia de un discount de doua puncte procentuale față de dobânda standard aferentă produsului respectiv, dacă semnează documentația de creditare folosind semnătura electronică calificată, în prezența reprezentantului UniCredit,” potrivit comunicatului.

Mai mult, în cazul produsului Credit de Realizări Personale, reducerea de dobândă se poate cumula cu o serie de alte reduceri existente – ca de exemplu în condițiile în care clientul virează salariul într-un cont curent deschis la UniCredit Bank, acesta beneficiază de o reducere suplimentară de doua puncte procentuale față de dobânda standard.

Pentru a semna documentația de credit cu semnătura electronică calificată, clientul trebuie să dețină un număr de telefon mobil, o adresă validă de e-mail și să fie de acord cu acest proces de semnare electronică.

Eugenia Bolboros, Membru Directorat UniCredit Consumer Financing: „Strategia noastră de digitalizare a activității este clară și asumată, și am făcut pași importanți în această direcție – oferind, în mod gratuit,  încă de acum doi ani, clienților noștri posibilitatea de a semna electronic documentația de creditare. Vrem să încurajăm utilizarea acestei soluții, pentru că ea aduce clare beneficii de timp și comoditate, și, în acest context, răsplătim acum printr-un discount de dobândă la toate produsele din oferta noastră utilizarea semnăturii electronice calificate în semnarea documentației de creditare”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?