[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Unicredit Consumer Financing a ajuns la un portofoliu de 45.000 carduri de credit – posesorii pot cumpara telefoanele iphone6 sau 6s Plus la preturi speciale in 24 de rate

27 mai 2016

UniCredit Bank a încheiat un parteneriat strategic cu iSTYLE România, cel mai important Apple Premium Reseller din tara, prin care le oferă deţinătorilor de carduri emise de UniCredit Bank şi UniCredit Consumer Financing condiţii speciale la achiziţia telefoanelor iPhone 6s sau 6s Plus din reţeaua de magazine iSTYLE sau online.

Astfel, dacă achită preţul telefoanelor folosind un card de credit emis de UniCredit Bank sau de UniCredit Consumer Financing, clienţii pot opta să plătească preţul în maxim 24 de rate fără dobândă, beneficiind în mod gratuit de asigurarea telefonului împotriva furtului timp de 24 de luni. Asigurarea acoperă situaţiile de furt al aparatului, clientul primind un telefon nou, identic sau cu specificaţii asemănătoare. In cazul in care produsul este cumparat cu un card de debit emis de Uncredit Bank, asigurarea este oferită timp de 12 luni.

În plus, pe durata acestei campanii, în magazine există posibilitatea de a plăti un preţ de achiziţie mai mic prin ofertele buy-back, în baza evaluării făcute de consultanţii iSTYLE telefonului adus la schimb. Acest serviciu este oferit de către iSTYLE, decizia privind evaluarea aparţinând în exclusivitate comerciantului.

Campania se desfăşoară în perioada 5 mai – 31 iulie 2016. În contextul acestui parteneriat, pe durata campaniei, persoanele interesate pot solicita emiterea unui card de credit direct în magazinele iSTYLE, unde primesc un răspuns pe loc şi pot achiziţiona imediat telefonul dorit. Reţeaua de magazine iSTYLE constă în şapte magazine, aflate în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara.

„Parteneriatul cu iSTYLE România vine să completeze iniţiativele demarate încă de anul trecut, de extindere a reţelei de distribuţie pentru cardurile pe care le oferim şi de diversificare a beneficiilor pentru clienţii noştri. Cardurile de credit au fost lansate de UniCredit Consumer Financing la jumătatea anului trecut, pentru ca, în prezent, să ajungem la peste 45.000 de carduri de credit emise”, a declarat Claudia Nica, Head of Business Strategies & Development în cadul UniCredit Consumer Financing.

UniCredit Bank este un „one-stop-shop” pentru servicii financiare, deservind mai mult de 600.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

UniCredit Consumer Financing şi-a început activitatea în România în 2008, fiind specializată in finantarea persoanelor fizice prin acordarea de credite auto, credite de nevoi personale fără ipotecă şi carduri de credit prin reţeaua de sucursale a UniCredit Bank, reţeaua UniCredit Consumer Financing şi în reţeaua de parteneri comerciali.

Potrivit comunicatului, iSTYLE (www.istyle.ro) este cel mai mare lanţ de magazine Apple Premium Reseller din Centrul şi Estul Europei. În România, iSTYLE este prezent de peste 15 ani. In prezent, compania comercializează prin intermediul celor 7 de magazine retail, precum şi online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV şi iPod, împreună cu accesorii aferente, periferice şi gadgeturi inteligente compatibile.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?