[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Unicredit Bank Romania si-a adus vicepresedinte din Bulgaria

23 iulie 2020

Ca urmare a numirii de către Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România și a primirii aprobării prealabile din partea Băncii Naţionale a României, Tsvetanka Mintcheva și-a început mandatul ca Prim Vicepreședinte Executiv și membru al Directoratului UniCredit Bank, anunta banca.

„Tsvetanka Mintcheva are o carieră de aproape 20 de ani în sistemul bancar și o importantă experiență managerială interdepartamentală, construindu-și întreaga carieră în cadrul UniCredit Group în Bulgaria”, potrivit comunicatului.

Din poziția de membru al Directoratului UniCredit Bulbank, a condus cu succes Divizia GBS a UniCredit Bulbank în ultimii doi ani, iar anterior, din 2013, a coordonat Divizia de Retail. Din această ultimă poziție a avut o contribuție importantă la dezvoltarea și creșterea activității de retail, precum și a inovării, în diverse arii de activitate ale băncii.

Tsvetanka Mintcheva și-a început cariera în 2001 dintr-o poziție de stagiar și, de la acel moment, a ocupat diferite poziții în aria de vânzări și de management în cadrul UniCredit Bulbank, fiind responsabilă și de construirea și dezvoltarea strategiei de multichannel a băncii.

Este licențiată în economie și deține un MBA în afaceri internaționale la MIB School of Management, Trieste, Italia.

Noutăți
Stay updated to the impact of emerging technologies in fintech & banking.
Banking 4.0 newsletter - subscribe
Cifra/Declaratia zilei

Dariusz Mazurkiewicz – CEO at BLIK Polish Payment Standard

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

To be honest I think that Sinaia, your conference, is much better then Davos.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?