Unicredit Bank Romania lanseaza creditele 100% online, direct din aplicatia de mobile banking

29 iulie 2022

Unicredit Bank Romania vine cu noi facilitatii pentru utilizatorii aplicatiei de mobile banking. Mai intai, banca a anuntat in iunie ca cei care deschid un depozit la termen prin Mobile sau Online Banking beneficiaza de 0,3 pp in plus fata de dobanda standard acordata in sucursala pentru depozitele in Lei la termen de 3, 6, 12 luni.

Acum, banca vine cu o facilitate si pe zona de creditare online. Concret, Unicredit Bank Romania va permite acordarea de credite online direct din noua versiune a aplicatiei de mobile banking.

Cea mai recenta extensie a functionalitatilor aplicatiei de mobile banking s-a realizat in octombrie anul trecut cand banca anunta implementarea unui modul prin intermediul căruia clienţii persoane fizice care deţin un card de credit sau de debit de la UniCredit au acces la un program de cashback dedicat.

Prin programul denumit ShopSmart, pentru tranzacţiile realizate folosind un card principal de debit sau credit emis de UniCredit Bank ataşat unui cont curent în lei, euro, dolari sau lire sterline, clienţii acumulează bani în cont (cashback).

Vom reveni cu detalii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?