[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Unicredit Bank Romania lanseaza conceptul de „Happy Hour” pentru serviciile bancare

6 septembrie 2017

UniCredit Bank lansează o nouă ofertă pentru GeniusCont – o ofertă completă, cu beneficii unice pe piața din România pentru clienţii care aleg să încaseze venituri recurente la bancă. Este vorba despre ″Happy Hour Exchange Rate″, serviciu de schimb valutar la cursul Băncii Naţionale a României prin Mobile Banking sau Online Banking în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 13.15 şi 14.15, şi bani înapoi la plata facturilor de utilităţi realizate prin Mobile Banking, Online Banking sau Debit Direct.

„Noua ofertă lansată de UniCredit Bank vine în întâmpinarea nevoilor financiare ale tuturor categoriilor de clienţi, tineri aflați la început de drum, angajați, antreprenori sau pensionari, oferindu-le beneficii personalizate prin cele 6 oferte tranzacţionale GeniusCont: Junior, iCont, Clasic, Pensionar, Gold sau Platinum, unele dintre acestea, unice pe piaţa din România, nemaifiind furnizate de nicio altă bancă.”, potrivit comunicatului de presa.

Astfel, toți clienții GeniusCont UniCredit vor beneficia de comisioane 0 pentru administrarea lunară a contului curent, încasări în cont, utilizarea Mobile Banking și Online Banking, retragerea de numerar de la orice ATM din România și pentru plățile electronice în lei realizate către orice bancă din România.

Statistici despre clienti

Unicredit - statistici despre clienti

Noile oferte tranzacţionale GeniusCont includ beneficii unice în România: ″Happy Hour Exchange Rate″, care le oferă clienților posibilitatea de a realiza o operațiune de schimb valutar pe zi, la curs BNR, de luni până vineri, în intervalul orar dedicat, în sumă maximă de 1.000 de euro per tranzacţie, și ″Bani înapoi lunar pentru plata a minim 3 facturi de utilităţi″ prin Online Banking, Mobile Banking sau Debit Direct, prin care clienţii sunt recompensaţi cu 3 lei dacă achită minim 3 facturi de utilităţi într-o lună.

În plus, ofertele tranzacţionale GeniusCont au fost astfel personalizate incat clientii pot beneficia şi de conturi curente în valută cu administrare gratuită, carduri de debit premium cu zero taxă pentru emitere şi administrare, zero comision la retragerea de numerar de la orice ATM din lume sau asigurări gratuite de călătorie în străinătate sau pentru protecţia cardului.

Ce spun clientii Unicredit

Unicredit - statistici despre clienti bis

„Am creat această ofertă de produs pornind de la o analiză și o segmentare atentă a pieței din România deoarece ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să inovăm constant, astfel încât interacțiunea lor cu banca să fie cât mai ușoară. Fie că sunt la început de drum, fie că sunt în punctul culminant al carierei sau că se află la pensie, cei care optează pentru una dintre ofertele tranzacţionale GeniusCont vor putea primi beneficii financiare, parte dintre ele unice pe piața din România, care răspund perfect nevoilor lor actuale.”, a declarat Sorin Drăgulin, Director Produse şi Segmente Retail în cadrul UniCredit Bank.

Oferta Unicredit – Genius Cont

oferta Unicredit - Genius Cont

Comentarii (1)
  1. Mihai Enescu spune:

    Buna ziua, suntem interesati de deshiderea unui cont (lei), pentru asociatie de proprietari, ce varianta de cont/conditii ne puteti oferi. Multumesc.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?