[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Unicredit Bank lanseaza doua module de ecommerce pentru companii

10 decembrie 2019

UniCredit Bank lansează eGenius și eGeniusWEB, soluțiile de e-Commerce care furnizează instrumentele necesare deschiderii unui magazin online.

UniCredit Bank extinde portofoliul de soluții de banking pentru transformarea digitală a companiilor prin lansarea unei soluții modulare de acceptare la plată pentru e-commerce, care vine în sprijinul celor ce își doresc să deschidă un magazin online.

„Prin cele două module, eGenius și eGeniusWEB, UniCredit Bank oferă soluții adaptate tipului de business, punând la dispoziția celor care își doresc să deschidă un magazin online multiple beneficii, de la suport pentru integrare rapidă, siguranță prin plăți 3D Secure și până la vizibilitate în online și pe rețelele sociale, prin opțiune integrată de share pe aceste platforme.”, potrivit comunicatului.

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și vrem să le oferim soluțiile digitale care îi pot ajuta ca afacerile să ajungă la cât mai mulți oameni, atât din țară, dar și din afara ei. Online-ul le oferă antreprenorilor un loc de dezvoltare generos, iar acest potențial este pus în valoare prin soluțiile de acceptare la plată  pentrue-Commerce dezvoltate de către UniCredit. Pentru IMM-uri beneficiul principal pe care îl oferă soluțiile de acceptare la plată pentrue-Commerce UniCredit este că le facilitează deschiderea unui magazin virtual, iar pentru companiile mari cele mai mari avantaje țin de integrarea rapidă, de oferirea de soluții complete de implementare și timpul economisit în activarea și buna funcționare a e-shop-urilor. În plus, ambele soluții permit obținerea de rapoarte detaliate pentru business și vânzări, un avantaj foarte util pentru beneficiari”, a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte al Directoratului UniCredit Bank şi Coordonator al Diviziei de Retail.

Modulul de e-Commerce eGenius este soluția adaptată tipului de afacere, IMM sau companii mari, simplu de integrat cu cele mai utilizate shopping cart-uri și pregătită să susțină creșterea sustenabilă a business-ului.

Magazine online care beneficiază de eGenius se bucură de integrare plug and play cu cele mai utilizate 4 shopping cart-uri (MAGENTO, WOOCommerce, PRESTASHOP, SHOPIFY) si au posibilitatea de integrare alternativă și prin API.

Companiile au posibilitatea de a verifica oricând tranzacțiile, fără a îngreuna procesul de cumpărare. Banca mai spune ca magazinele online beneficiaza si de o platformă avansată de monitorizare, „care generează rapoarte complexe și oferă integrare ușoară cu soluțiile de contabilitate”.

„Modulul de e-Commerce eGeniusWEB este soluția ideală pentru afaceri aflate la început de drum sau în plină dezvoltare.”, precizeaza banca. Soluția este prevăzută cu posibilitatea de a oferi cumpărătorilor acces non-stop la magazinul online atât de pe desktop, dar și de pe telefonul mobil si are opțiune integrată de share pe platformele de socializare (Facebook, Twitter),

Website-ul poate fi personalizat și actualizat cu produsele antreprenorului, fără costuri de dezvoltare. In plus, integrarea platilor prin card se realizeaza fără niciun alt cost. De asemenea, integrare plug and play se face cu 11 shopping cart-uri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?