Un nou serviciu de plati mobile transforma un program de loializare in portofel digital

26 aprilie 2017

Warply, lider european în furnizarea de sisteme de loializare și soluții de plată cu ajutorul telefonului mobil, a lansat pe piața din România WarplyPay, un serviciu de plăți mobile care poate fi folosit prin intermediul oricărei aplicații comerciale. Noua soluție de plăți digitale completează programele de loializare și orice aplicație comercială, transformându-le în portofele digitale.

WarplyPay este un serviciu de plată de tip cloud, care înregistrează și securizează datele cardurilor introduse, păstrându-le în maximă siguranță. WarplyPay permite tuturor utilizatorilor să își încarce portofelul digital cu bani, prin intermediul aplicației de tranzacții mobile, precum și să facă tranzacții și plăți în interiorul aplicației.

„Inovația WarplyPay constă în faptul că utilizatorii nu sunt nevoiți să instaleze altă aplicație mobilă sau să deschidă o altă pagină bancară web. Cu ajutorul WarplyPay, tranzacțiile online devin din ce în ce mai simple. Utilizatorii se pot înregistra introducând cardul dorit o singură dată, iar pentru orice altă tranzacție viitoare, utilizatorii pot selecta un cod pin sau pot folosi amprenta digitală pentru verificare.”, potrivit comunicatului de presa.

În plus, WarplyPay oferă capacitatea de rambursare a cupoanelor mobile și a cardurilor cadou, colectarea și rambursarea punctelor de loialitate, precum și servicii de facturare digitală. Toate acestea prin intermediul aceleiași soluții, certificate de ISO 27001 și PCI-DSS, oferind asigurarea riscului de credit, până la suma de 1,5 milioane de euro.

“La Warply, obiectivul nostru principal este să proiectăm soluții care facilitează și îmbunătățesc interacțiunile zilnice ale consumatorilor cu mediul afacerilor. De vreme ce trăim într-o lume în care utilizatorii fac totul prin intermediul telefonului mobil și se așteaptă să maximizeze productivitatea la toate nivelele, scopul nostru principal este să dezvoltăm o soluție care va oferi comoditate, viteză și siguranță în ceea ce privește toate tranzacțiile prin intermediul telefonului mobil”, precizează John Doxares, CEO Warply.

WarplyPay suportă toate cardurile Visa, MasterCard, AMEX, Discover și Maestro, iar integrarea cu aplicațiile mobile ale companiilor afiliate este un proces simplu și rapid. Mai multe detalii despre WarplyPay pot fi gasite la aici sau   in videoclipul de mai jos.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?