Un IFN lanseaza in premiera o campanie pentru utilizarea cardurilor la plata taxelor si impozitelor

26 ianuarie 2015

Cetelem isi invita clientii sa plateasca online cu cardul de credit, însa nu frigidere, televizoare, fiare de calcat aspiratoare sau alte electronice si electrocasnice ci taxe si impozite pe platforma ghiseul.ro.

Cei care isi vor folosi cardurile de credit Cetelem pentru plata taxelor si impozitelor vor primi inapoi pe card 5% din banii cheltuiti, în limita a 100 RON pe card. Oferta este valabila atat in cazul platii online – direct pe platforma ghiseul.ro – cat si la POS-urile instalate la ghiseele ANAF sau la Directiile Taxe si Impozite Locale.


Este pentru prima oara cand un IFN intra intr-o astfel de campanie. Mai mult, cardurile de credit emise de Cetelem sunt puse in circulatie sub sigla MasterCard. Pana acum, la astfel de promotii au participat doar cardurile Visa – care a intrat in cel de-al saselea an consecutiv de campanii nationale pentru plata taxelor si impozitelor prin card.

Promoția Cetelem este valabila in perioada 1 februarie – 31 martie 2015.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?