Un IFN lanseaza in premiera o campanie pentru utilizarea cardurilor la plata taxelor si impozitelor

26 ianuarie 2015

Cetelem isi invita clientii sa plateasca online cu cardul de credit, însa nu frigidere, televizoare, fiare de calcat aspiratoare sau alte electronice si electrocasnice ci taxe si impozite pe platforma ghiseul.ro.

Cei care isi vor folosi cardurile de credit Cetelem pentru plata taxelor si impozitelor vor primi inapoi pe card 5% din banii cheltuiti, în limita a 100 RON pe card. Oferta este valabila atat in cazul platii online – direct pe platforma ghiseul.ro – cat si la POS-urile instalate la ghiseele ANAF sau la Directiile Taxe si Impozite Locale.

Este pentru prima oara cand un IFN intra intr-o astfel de campanie. Mai mult, cardurile de credit emise de Cetelem sunt puse in circulatie sub sigla MasterCard. Pana acum, la astfel de promotii au participat doar cardurile Visa – care a intrat in cel de-al saselea an consecutiv de campanii nationale pentru plata taxelor si impozitelor prin card.

Promoția Cetelem este valabila in perioada 1 februarie – 31 martie 2015.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash