[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Ultima generatie de terminale POS de la Ingenico soseste si in Romania

20 octombrie 2010

20 octombrie, 2010 – Seria de terminale iPP300, lansata de Ingenico in septembrie 2010, va sosi si in Romania la inceputul lunii decembrie 2010.

Noile modele de terminale, cu ecran monocolor (iPP 320) sau cu ecran color (iPP350),  au incorporate toate variantele posibile de plata cu cardul: de la clasica introducere a cardului in terminal si tastarea codului PIN si pana la plata contactless sau cu telefonul mobil (Near Field Communication), oferind un real confort cumparatorilor.
Printre caracteristicile inovatoare din seria iPP300 oficialii Ingenico prezinta faptul ca este utilizat un singur cablu cu adaptare flexibilă, terminalul oferind posibilitatea de plată contactless „plug & play” si sistem antifurt.

In plus, terminalele ofera tranzactii rapide si complet securizate, in conformitate cu toate constrangerile legale si de securitate (PCI PTS V2, EMV level 1&2), precum si standardele specifice fiecarei tari.

”Cu un design unic, adaptat mediului de vanzare cu amanuntul,  seria de terminale iPP300 este o combinatie intre tehnologie si inovatie. Noua solutie Ingenico depaseste asteptarile profesionistilor, prin abordarea aspectelor de interes major: siguranta in tranzactii, centralizarea gestionarii infrastructirii, precum si consolidarea relatiilor cu clientii.” – a declarat domnul Velin Ganev, director executiv Danubius Exim – dealer exclusiv Ingenico pentru Romania.

Detalii terminal

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?