[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

UCMS by AROBS a integrat cu succes True Semnătură Electronică. Procesul de semnare a documentelor a fost optimizat de la câteva zile la două ore.

9 martie 2023

UCMS by AROBS anunță că, la începutul acestui an, a finalizat cu succes o altă etapă din procesul de digitalizare internă și, anume, integrarea semnăturii electronice în procesele de zi cu zi. Astfel, „semnarea documentelor, care în trecut se realiza în câteva zile, a ajuns să dureze doar două ore” – potrivit comunicatului. 

Pentru IMM-urile cu aproximativ 250 de angajați, UCMS by AROBS estimează o reducere a timpului alocat semnării documentelor de HR cu peste 100 de ore pe an. Ceea ce duce la reducerea accelerată a costurilor, reducerea erorilor umane, permițând personalului din echipele HR să aibă mai mult timp pentru alte activități.  Pentru companiile mici, cu aproximativ 50 de angajați, se estimează o reducere a timpului alocat semnării documentelor cu zeci de ore.

Utilizarea funcționalității True Semnătură Electronică, prin intermediul căruia se facilitează semnarea digitală a documentelor – contracte de muncă, acte adiționale și adeverințe, reprezintă o reușită în cadrul organizației UCMS by AROBS.

Digitalizarea rămâne un subiect important pentru majoritatea industriilor. Pentru a fi un exemplu pentru clienții noștri, dar și pentru a ne facilita munca, dorim să comunicăm rezultatul pozitiv în urma utilizării semnăturii electronice în compania noastră. Folosim în activitatea de zi cu zi produsele noastre True HR și dp-Payroll, avem un CRM pe zona de sales și avem diferite instrumente care au rolul de a digitaliza departamentele de development și suport.

La nivel intern, am eficientizat și transformat gestionarea unor volume mari de documente și acte adiționale. Recent, am finalizat un proces de semnare a actelor adiționale privind evaluările legat de performanțele anului 2022. Acest proces începe de la mine, în calitate de administrator, și ajunge până la fiecare dintre cele aproximativ 70 de persoane din firmă, în mai puțin de două ore.

În mod normal, un astfel de proces ar fi durat de la câteva zile până la câteva săptămâni, mai ales că unii dintre colegii noștri se află în alte localități, deoarece noi lucrăm în format hibrid și avem colegi în 10 orașe din țară. Asta înseamnă că True Semnătură Electronică poate fi utilizată de oriunde, în orice moment, de pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul mobil.

De asemenea, în procesele zilnice folosim un instrument de Business Intelligence, care analizează datele tuturor departamentelor companiei și deja lucrăm la o nouă funcționalitate de preluare și centralizare a datelor pe care să o integrăm în soluțiile noastre”, a spus Ionuț Gherle, CEO UCMS by AROBS.

Datorită eficientizării procesului de semnare și gestionare a documentelor, UCMS by AROBS își va concentra resursele în următoarea perioadă pentru a integra funcționalitatea de semnătură electronică în companiile din grupul AROBS.

Integrarea funcționalității de semnare electronică în toate companiile din  AROBS este un pas natural în procesul de digitalizarea al AROBS Grup”, a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO AROBS Transilvania Software.

True Semnătură Electronică centralizează documentele ce urmează a fi semnate digital într-un singur flux de aprobare din aplicația True HR. În funcție de acțiunile configurate în procesul pentru semnătura electronică, actorii implicați pot să vizualizeze, să aprobe cu sau fără semnătură sau să refuze semnarea unui document. Întâi documentele sunt semnate de administrator, manager sau responsabil HR, fie toate odată, fie individual, în condiții de siguranță deplină, riscul de a fi falsificate fiind considerabil diminuat. După aceea, documentele ajung la toți angajații, indiferent de numărul acestora.

Aplicația permite colaborarea cu diferiți furnizori de încredere, avizați pentru emiterea de certificate digitale pentru semnătura electronică, fiind în acest moment integrată cu majoritatea furnizorilor de servicii de certificare pentru semnătura electronică de pe piața locală.

___________

UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizării, cu o experiență de peste 26 de ani pe piața din România.

Peste 1.500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, atât direct, cât și prin intermediul partenerilor. Soluțiile UCMS by AROBS sunt menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

În prezent, compania dezvoltă soluții software integrate de management al resurselor umane și al salarizării pentru cinci verticale majore de business: Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT.

Printre principalii clienți ai companiei se numără: Brico Depot, BIG4, Mediafax, Siemens, Leroy Merlin, Romstal, CORA, JYSK, Volvo, Medicover & Synevo, Apex Team International, Intesa Sanpaolo Bank și mulți alții. Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluții IT încă din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software și-a extins activitatea în țări precum USA, Olanda, Belgia, Anglia, Germania, Polonia, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova, având peste 1000 de angajați și colaboratori.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?