Twispay a implementat un process de inregistrare 100% online pentru comercianti

24 martie 2020

In Romania, aproximativ doua treimi dintre companiile mici si mijlocii folosesc numerarul ca metoda de plata principala, iar acest lucru le poate afecta volumul incasarilor in aceasta perioada. 

Capital Financial Services S.A., instituție emitentă de monedă electronică care a dezvoltat platforma Twispay, vine cu o noua solutie digitala pentru reducerea impactului COVID-19 asupra comerciantilor, prin implementarea unui proces 100% online de inregistrare a comerciantilor.


„Astfel, reducem timpul de implementare si eliminam orice impediment creeat de semnarea documentatiei in format fizic (semnarea, interactiunea cu agentii de curierat, timpul de lucru, etc).”, potrivit companiei.

„Ne-am hotarat sa facilitam si sa digitalizam complet procesul de inrolare si colaborare oferit clientilor nostri. Acum poti procesa plati online cu Twispay in 24h de la furnizarea completa a informatiilor si documentelor necesare in platforma noastra de inregistrare.”, mai precizeaza compania.

Pentru a asigura o validare rapida, Twispay ofera posibilitatea clientilor de a semna electronic toata documentatia necesara, prin intermediul DocuSign. Orice alt document ce poate aparea pe parcursul colaborarii va putea sa fi semnat cu un singur click.

„Nu e nevoie sa ai contract cu un furnizor de semnatura electronica; noi iti punem la dispozitie, gratuit, un certificat ce iti permite sa semnezi orice document venit din partea noastra. Cand un fisier e pregatit sa fie analizat si semnat, tu vei fi notificat pe e-mail. De asemenea, de indata ce documentul este semnat de ambele parti, vei primi o confirmare.”, explica Twispay.

Pentru ai atrage din offline pe cei care isi doresc sa implementeze plati online sau link-uri de plata printr-un proces 100% online, compania a lansat si o campanie de reducere a comisioanelor.

Astfel, pentru perioada 18 martie – 18 mai 2020, organizatorul propune urmatoarea oferta promotionala: Comision de procesare: 0.8%, Comision tranzacție: 0.1 lei, Comision de returnare: 0.5 lei, Comision decontare tranzacții: 0 lei, TVA: 0 Lei.

Mai multe detalii in regulamentul campaniei.

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?