[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Turistii isi vor putea cumpara bilete de tren direct de pe plaja, folosind cardul bancar

19 iulie 2010


19 iulie 2010 – ZebraPay, compania care furnizeaza in sistem de franciza primele terminale de plata instant din Romania, anunta in premiera instalarea a 12 terminale pe litoral, foarte aproape de plaja, in Constanta, Mamaia, Costinesti, Eforie Nord, Neptun si Jupiter.

Am decis sa instalam terminalele pe malul marii pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Acestia vor gasi cea mai rapida metoda de reincarcare a cartelelor preplatite si de cumparare a biletelor de tren, la doar cativa metri de plaja”, a declarat Radu Ciorbea, Directorul General al ZebraPay.

Aparatele dispun de posibilitatea de a face incarcari de cartele pentru toate cele trei retele de telefonie mobila: Cosmote, Orange si Vodafone. Pentru primele doua enumerate, clientii vor putea folosi in acest sens cea mai noua tehnologie din domeniu, TopUp, care nu impune valori fixe de reincarcare si care permite cumpararea de credit incepand cu 10 lei.

Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, ca biletele CFR se vor putea achiziționa in curand prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din tara, inclusiv cele de pe litoral.

Cele 12 terminale de plata ZebraPay de la mare sunt amplasate in Mamaia – 4 terminale (Aqua Magic, in Satul de Vacanța, zona fantani și pe faleza), Eforie Nord – 2 terminale – (langa autoservirea Bosfor si pe strada Dezrobirii), Neptun – 1 terminal – (Complex Clabucet), Jupiter – 1 terminal – (terasa hotelului Delta), Costinești – 1 terminal – (pe faleza), Constanța – 3 terminale (City Park, Centrul Comercial TOM, Kaufland).

Compania estimeaza ca turistii aflaţi in staţiunile de la malul marii vor efectua reincarcari de cartele prepaid si vor cumpara bilete CFR in valoare totala de 100.000 de euro, pana la sfarsitul sezonului estival.

ZebraPay a fost infiintata in 2009 si a furnizat in sistem de franciza primele 60 de terminale de plata la finele lunii mai in Bucuresti, Brasov, Constanţa, Cluj, Galați, Ploiești si Iasi.  ZebraPay are deja instalate terminale in mai multe puncte intens circulate din Bucuresti, printre care statiile de metrou Unirii 2, Dristor 2, Gara de Nord 1, Victoriei si Grozavesti, pasajul pietonal de la Universitate, City Mall, hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Kaufland Vulcan si Universitatea Romano-Americana. De asemena ZebraPay este prezenta si in magazine Kaufland, Winmarkt si Carrefour din Brasov, Constanta, Cluj, Ploiesti si Iasi.

Pana in prezent, ZebraPay a semnat parteneriat cu Orange, Vodafone, Cosmote, CFR Calatori, Autogari.Ro, Cat Music, Gold Call, Nobel si MyTicket.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?