[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Tranzactiile cu cardurile Credit Europe au crescut cu 80% in 2009

9 martie 2010


9 martie, 2010 – In pofida unui context economic defavorabil in decursul anului 2009, banca a inregistrat un numar de 3,7 milioane de tranzactii care au generat un volum de aproximativ 800 milioane RON (188,5 mil. Euro), in crestere cu 80% si respectiv 14% fata de 2008.

Reteaua de comercianti parteneri Credit Europe Bank numara in acest moment peste 9,500 de locatii, acoperind practic toate domeniile de interes ale detinatorilor de card. Clientii CardAvantaj, care au efectuat tranzactii in valoare de peste 168 milioane lei, au beneficiat de toate avantajele cumparaturilor cu plata in rate.

Credit Europe a fost prima si singura banca din Romania care in 2009 a permis clientilor sa efectueze cumpărături cu plata în rate la comercianţii parteneri pe Internet, beneficiind în plus şi de securitate sporită pentru acest tip de tranzacţii prin intermediul protocolului 3D Secure.

O alta caracteristica importanta a cardului este bonusul pe care il castiga detinatorii CardAvantaj pentru fiecare tranzactie efectuata. Si in cazul acesta s-a putut observa atat o crestere a valorii bonusurilor acordate de catre banca in 2009 (peste 2,4 milioane lei) cat si a tranzactiilor efectuate de clienti din acest cont (peste 1,3 milioane lei). Posesorii CardAvantaj detin in conturile de bonus in acest moment peste 4 milioane lei.

“CardAvantaj este cardul de credit care a devenit parte din viata de zi cu zi a clientilor nostri, iar acest lucru este evidentiat prin frecventa utilizare. Si in cursul anului 2010 vom continua sa ii adaugam noi beneficii si avantaje, deoarece acest produs evolueaza conform nevoilor clientilor sai, pentru a se ridica mereu la inaltimea asteptarilor” spune Dl Omer Tetik, Prim-Vicepresedinte, Credit Europe Bank.

Banca a incheiat anul 2009 cu un portofoliu de 403.000 carduri, dintre care 80% sunt carduri de credit. In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 164 de ATM-uri si peste 9.500 POS-uri instalate la comercianti.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?