TradeVille anunta introducerea posibilitatii de a face alimentari si retrageri prin Revolut, din 3 august

16 iulie 2020

Pasionatii de tranzactionare la bursa, care isi vor alimenta contul bancar Tradeville din Revolut, vor avea o limita maxima a alimentarilor cumulate intr-o perioada de 7 zile calendaristice de 3.000 EUR (sau echivalent USD sau RON la cursul de schimb BNR din data initierii alimentarii).

Tradeville precizeaza ca daca va fi depasita aceasta limita, suma in exces va fi returnata, „dar procesarea retragerii ar putea dura cateva zile si pot exista costuri percepute de banci”.

Alimentarile din Revolut se pot face in orice cont bancar Tradeville, „dar iti recomandam sa folosesti conturile noastre deschise la Libra Internet Bank intrucat alimentarile vor fi procesate in mod automat”.

Tradeville ma precizeaza ca anterior primei alimentari din Revolut, este nevoie sa fi facut cel putin o alimentare dintr-un cont bancar non-Revolut.

Pentru retrageri in Revolut, Tradeville spune ca limita maxima a retragerilor cumulate intr-o perioada de 7 zile calendaristice este tot de 3.000 EUR (sau echivalent USD sau RON la cursul de schimb BNR din data initierii retragerii).

Contul Revolut utilizat pentru retragere trebuie sa fie identic celui folosit pentru alimentare.

Tot incepand din 3 august 2020, „vei putea face retrageri intr-un cont bancar diferit de cele pe care le-ai inregistrat deja in relatia cu Tradeville daca faci in prealabil o alimentare in valoare de cel putin 1 RON din noul cont bancar si ne transmiti un extras asociat noului cont (via email sau LiveHelp)”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?