TradeVille anunta introducerea posibilitatii de a face alimentari si retrageri prin Revolut, din 3 august

16 iulie 2020

Pasionatii de tranzactionare la bursa, care isi vor alimenta contul bancar Tradeville din Revolut, vor avea o limita maxima a alimentarilor cumulate intr-o perioada de 7 zile calendaristice de 3.000 EUR (sau echivalent USD sau RON la cursul de schimb BNR din data initierii alimentarii).

Tradeville precizeaza ca daca va fi depasita aceasta limita, suma in exces va fi returnata, „dar procesarea retragerii ar putea dura cateva zile si pot exista costuri percepute de banci”.

Alimentarile din Revolut se pot face in orice cont bancar Tradeville, „dar iti recomandam sa folosesti conturile noastre deschise la Libra Internet Bank intrucat alimentarile vor fi procesate in mod automat”.

Tradeville ma precizeaza ca anterior primei alimentari din Revolut, este nevoie sa fi facut cel putin o alimentare dintr-un cont bancar non-Revolut.

Pentru retrageri in Revolut, Tradeville spune ca limita maxima a retragerilor cumulate intr-o perioada de 7 zile calendaristice este tot de 3.000 EUR (sau echivalent USD sau RON la cursul de schimb BNR din data initierii retragerii).

Contul Revolut utilizat pentru retragere trebuie sa fie identic celui folosit pentru alimentare.

Tot incepand din 3 august 2020, „vei putea face retrageri intr-un cont bancar diferit de cele pe care le-ai inregistrat deja in relatia cu Tradeville daca faci in prealabil o alimentare in valoare de cel putin 1 RON din noul cont bancar si ne transmiti un extras asociat noului cont (via email sau LiveHelp)”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Andrei Dudoiu – cofondator & CEO Seedblink, platforma de crowdfunding

„Pana acum am listat cu succes 44 de start-up-uri. Vom incheia acest an cu venituri de un milion de euro si peste 5.000 de investitori. Pentru 2022, planul nostru este sa ajungem la 30.000 de conturi de investitori iar numarul de start-up-uri listate anual sa atinga suta, ca sa putem sustine veniturile bugetate de 3 mil. euro pentru anul viitor si 7 mil. euro in 2023.

Afla aici sfaturile expertului pentru o investitie „equity crowdfunding”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?