TPark introduce plata cu cardul a parcarii in Cluj-Napoca

3 decembrie 2019

Începând cu luna noiembrie 2019, TPARK – aplicația națională de plată a parcării, a implementat o nouă modalitate de a plăti parcarea în Cluj-Napoca – cardul bancar, prin intermediul aplicației disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

„Astfel, turiștii străini și șoferii care au cartele PrePay sau abonament ce nu le permite expedierea SMS-urilor către numere scurte nu mai sunt nevoiți să se deplaseze până la aparatele de taxare, ci pot cu ușurință să achite parcarea prin TPARK. Mai mult, șoferi primesc notificări în aplicație cu 5 minute înainte de expirarea parcării, astfel că ei pot opta să prelungească perioada de parcare oricând și de oriunde.”, potrivit comunicatului de presa.

Acum, prin intermediul aplicației TPARK, șoferii pot achita taxa de parcare cu cardul în toate orașele în care este implementat acest sistem, iar în curând vor fi disponibile noi servicii de plată.

„Experiența de peste 15 ani ne-a ajutat să înțelegem cât de important este pentru șoferi să poată utiliza un serviciu sigur și de încredere pentru efectuarea plăților online. Avem o serie de servicii noi în curs de implementare, precum abonamentele de parcare sau plata amenzilor de parcare și ne dorim să contribuim în continuare la digitalizarea orașului Cluj-Napoca și la transformarea lui într-un smart city de referință la nivel național și european.” Daniela David, Chief Operating Officer TPARK.

TPARK este folosită în prezent de peste 200.000 de șoferi în mai mult de 45 de orașe din România. Pe lângă plata parcării în România, cu aplicația TPARK se pot plăti amenzile de parcare, parcare și vinieta în Ungaria, rovinieta și taxa de pod Fetești-Cernavodă.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash