[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Toți clienții Credit Europe Bank România, posesori de carduri de credit, își vor putea achita ratele la cele aproximativ 20.000 de puncte de plată PayPoint

24 mai 2023

Toți clienții Credit Europe Bank (CEB) posesori de carduri de credit beneficiază din luna mai de o nouă modalitate de plată a ratelor lunare, datorită parteneriatului încheiat intre banca si PayPoint România. Astfel, deținătorii cardurilor de credit emise de către CEB vor putea efectua plăți fără comision la cele aproximativ 20.000 de terminale PayPoint din toată țara, cu înregistrarea plății în contul de client în aceeași zi (dacă plata a fost făcută într-o zi lucrătoare înainte de ora 22:00).

Deținătorii cardurilor CardAvantaj, CEB Diamond, și Optimo Card pot achita de acum contravaloarea ratelor la orice punct de plată PayPoint pe baza extrasului de cont aferent cardului de credit, în variantă tipărită sau electronică. Pentru a finaliza cu succes operațiunea, comerciantul va scana codul de bare cu ajutorul terminalului PayPoint, pentru a identifica numărul de cont.


Utilizatorii pot plăti în numerar contravaloarea sumei de pe extras, iar pentru fiecare tranzacție se va elibera un bon care certifică înregistrarea plății. Suma maximă ce poate fi achitată într-o tranzacție este de 5.000 de lei. Utilizatorii care doresc să ramburseze o sumă ce depășește acest prag, pot efectua tranzacții suplimentare.

PayPoint, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România, își diversifică astfel portofoliul de produse oferite comercianților din rețeaua sa, iar clienții finali se vor bucura de mai multe opțiuni de plată la orice punct PayPoint din țară.

Portofoliul Credit Europe Bank include carduri de credit pentru cumpărături în rate, pentru plăți pe plan local și internațional. Din oferta Credit Europe Bank România fac parte CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?