[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Tokero vrea sa obțină 1,5 mil. euro pentru 10% din companie

12 ianuarie 2023

Compania TOKERO, platformă de tranzacționare cu criptomonede, estimează că va închide cea de-a doua rundă de finanțare, în valoare de 1,5 milioane de euro, până la finalul lunii februarie, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Runda a fost deschisă în luna noiembrie anul trecut, cu o componentă de 300.000 de euro dedicată comunității TOKERO. Restul de bani vor fi strânși de la angel investors și de la fonduri de investiții.

Vrem să obținem 1,5 milioane de euro pentru 10% din companie. Avem planificat ca în ianuarie-februarie să închidem runda. Suntem în discuții cu angel investors, fonduri de investiții nu numai din România, ci și din Polonia, Franța, Bulgaria.” a declarat Marius Morra, cofondator si CEO Tokero.

Tokero a raportat venituri totale de 1,7 milioane de euro în 2022, în scădere însă față de 2021, când a înregistrat afaceri de 2,5 milioane de euro.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?