[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Token Financial Technologies, principalul furnizor de soluții de plăți digitale din Turcia, a investit până acum 7 mil. euro in piata locala. Compania anunta extinderea portofoliului de clienti cu SYNLAB România, parte a celui mai mare grup european de diagnostic medical.

21 decembrie 2023

În urma parteneriatului, SYNLAB va beneficia de 74 de dispozitive OderoPOS în cele peste 60 de locații, pentru optimizarea proceselor de plată. În plus, clienții SYNLAB vor avea posibilitatea de a achita analizele în rate fără dobândă, oferind astfel o nouă facilitate de plată.

Token Financial Technologies (TOKEN), principalul furnizor de soluții de plăți digitale din Turcia, adaugă un nou client în portofoliu și anunță încheierea unui parteneriat cu SYNLAB România, parte a celui mai mare grup european de diagnostic medical.


„Această colaborare vizează instalarea a 74 de dispozitive OderoPOS în cele peste 60 de locații SYNLAB, îmbunătățind atât experiența clienților, cât și a angajaților prin optimizarea procesului de plată – procesare rapidă și meniu ușor de accesat.” – potrivit comunicatului.

„OderoPOS este o soluţie completă de plată şi gestiune a vânzărilor, cu sistem de operare Android, care oferă acces la cele mai noi tehnologii financiare, de la procesul de plată până la gestionarea stocurilor şi a vânzărilor. TOKEN va fi singurul furnizor de soluții de plăți digitale în cadrul centrelor SYNLAB România. De asemenea, clienții SYNLAB vor avea opțiunea de a plăti în rate fără dobândă, oferind astfel o nouă facilitate de plată.” precizeaza compania.

Rețeaua SYNLAB operează în peste 30 de țări de pe patru continente, unde oferă acces la servicii de diagnostic. Peste un milion de teste de laborator sunt efectuate în fiecare zi în Europa de către SYNLAB. În România, SYNLAB este prezent, la acest moment, prin 7 laboratoare proprii și peste 60 de centre de recoltare din toată țara.

Suntem încântați să anunțăm colaborarea cu noul nostru partener, SYNLAB România. Vom aloca resursele necesare pentru implementarea tuturor inovațiilor tehnice pe care le avem la dispoziție, pentru a oferi o experiență îmbunătățită în procesarea tranzacțiilor cu cardul și a oferi noi soluții personalizate, spune Dan Mașut, General Manager al Token Financial Technologies România.

 „Am ales să colaborăm cu Token Financial Technologies pentru a elimina o serie de probleme care apar, de regulă, când vine vorba despre rețeaua de dispozitive destinate procesării tranzacțiilor cu cardul. Am găsit în Token un partener implicat, atent și proactiv. Prin această colaborare ne dorim să asigurăm o experiență îmbunătățită clienților noștri în ceea ce privește plățile cu cardul la efectuarea analizelor medicale. De asemenea, vom continua colaborarea pentru a implementa noi soluții din portofoliul Token„, a precizat Andreea Oncioiu, CEO SYNLAB România.

România este prima subsidiară TOKEN din afara Turciei. Compania este prezentă în piața locală de la începutul anului, unde a investit, până în prezent, aproximativ 7 milioane de euro.

______________

Token Financial Technologies face parte din Koç Group, cel mai mare holding privat din Turcia, prezent în România din anul 2003 prin brandurile Arctic, Beko, Grundig, Ford și Otokar.

Cu un portofoliu de peste 800.000 de utilizatori, Token Financial Technologies este liderul pieței platformelor de plăți din Turcia (cu o cotă de piață de 54%), gestionând aproximativ 6 milioane de tranzacții în fiecare zi în această țară.

Token Financial Technologies a intrat pe piața din România la începutul anului 2023, prin intermediul brandului Odero. Token Financial Technologies aduce în țara noastră conceptul de one-stop-shop în materie de soluții de plăți digitale, „integrate, sigure, rapide și ușor de utilizat de către orice comerciant”.

SYNLAB este liderul serviciilor de diagnostic medical de la nivel european. Este prezent în peste 30 de țări, de pe patru continente și are peste 20.000 de angajați. În laboratoarele SYNLAB din Europa sunt efectuate anual 500 de milioane de teste.

În România, SYNLAB este prezent în peste 60 de locații, între care București, Otopeni, Alba Iulia, Arad, Baia-Mare, Botoșani, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iași, Mioveni, Pitești, Reșița, Sibiu, Timișoara, Târgu-Mureș, Zalău.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?