[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Tiberiu Pop, CEO cel,ro: „anul viitor, jumatate dintre co­menzi vor veni de pe telefoane inteli­gente, fata de 25% in prezent”

18 octombrie 2016

Compania Corsar Online, care adminis­trează magazinul online electro-IT cel.ro, al doilea jucător de pe piaţa locală de profil, ţin­teşte pentru anul acesta majorarea afa­cerilor cu 50%, la 260 milioane de lei.

În primele şapte luni, veniturile retai­lerului online au crescut deja cu 45% dato­rită cererii tot mai mari de telefoane mo­bile inteligente. Acestea din urmă încep de altfel să fie din ce în ce mai folosite şi în procesul de cumpărare online.

„Comerţul online se mută pe mobil. Estimăm că anul viitor jumătate din co­menzi vor veni de pe telefoane inteli­gente, faţă de 25% cât sunt în prezent“, a declarat pen­tru ZF Tiberiu Pop0 (foto), fondatorul şi CEO-ul cel.ro.

Magazinul online a fost înfiinţat în 2004, fiind specializat pe comercializarea pro­duselor electro-IT. În ultimii ani, deşi şi-a diversificat gama de produse vândute, adăugând în ofertă şi jucării şi produse pentru bebeluşi, ceasuri şi bijuterii, parfumuri şi cosmetice, cărţi şi jocuri de societate, produse de îngrijire personală şi pentru fitness, produse auto, precum şi articole de bricolaj şi pentru casă şi grădină. Electronicele continuă să genereze cele mai multe venituri pentru cel.ro.

Sursa: ZF

Noutăți

Bots And Bank Accounts

Stay updated to the impact of emerging technologies in fintech & banking.
Banking 4.0 newsletter - subscribe
Cifra/Declaratia zilei

Dariusz Mazurkiewicz – CEO at BLIK Polish Payment Standard

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

To be honest I think that Sinaia, your conference, is much better then Davos.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?