[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Terminalele SUNMI devin dispozitive all-in-one pentru comercianti, in urma unui parteneriat incheiat cu Viva.com ce permite utilizarea tehnologiei „Tap on Any Device”

22 aprilie 2024

Tehnologia de ultimă generație a Viva.com, Tap on Any Device, se asociază cu portofoliul avansat de dispozitive Android al SUNMI pentru a transforma modul în care tehnologiile de plăți și de puncte de vânzare sunt furnizate întreprinderilor europene.

Viva.com, prima bancă tehnologică din Europa care permite acceptarea de plăți comerciale în 24 de țări și pe orice dispozitiv, și SUNMI, un important lider în ecosistemul global de tehnologie hardware, au încheiat astăzi un parteneriat strategic, menit să transforme modul în care funcționează întreprinderile europene. „Prin această colaborare, tehnologia Tap on Any Device oferită de Viva.com, care include aplicația Terminal independentă de hardware, este disponibilă în portofoliul hardware Android al SUNMI.” – potrivit comunicatului de presa.


„Acest lucru permite comercianților să își îmbunătățească serviciile pentru clienți și să-și eficientizeze afacerile, cu mai puține costuri operaționale și o utilizare mai rațională a tehnologiei și a capitalului uman. Soluția comună este benefică pentru segmentul de retail și ospitalitate din întreaga Europă, integrându-se în prezent cu peste sute de mii de dispozitive SUNMI.” – precizeaza compania.

Tehnologia Tap on any Device oferită de Viva.com și funcțiile aferente, abordează unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă comercianții în prezent. Tehnologia permite dispozitivelor SUNMI să își dubleze utilizarea lor ca terminale de plată, acceptând plăți contactless NFC cu Pin on Glass, și plăți prin coduri QR, toate acestea în timp ce citesc coduri de bare, preiau comenzi sau verifică clienții la punctul de vânzare.

„Fie că este vorba de dispozitive mobile, desktop, terminale inteligente interactive sau de tip self-checkout, terminalele SUNMI devin instantaneu dispozitivul all-in-one de care comercianții au nevoie pentru a-și desfășura activitatea, fără complexitatea adusă de necesitatea de a avea furnizori multipli sau de terminalele de carduri greoaie și vechi. Această soluție comună permite diferite procese de plată, îmbunătățind serviciile pentru clienți, deoarece tranzacțiile pot fi finalizate oriunde, eliminând cozile și timpii lungi de așteptare.” – potrivit companiei.

„Comercianții se confruntă deseori cu necesitatea de a utiliza mai mulți furnizori pentru a-și desfășura activitatea în mod eficient, ceea ce poate fi o pierdere semnificativă de timp și poate împiedica deservirea clienților. Prin parteneriatul nostru cu SUNMI, am eliminat această problemă. Împreună suntem pasionați de accelerarea implementării plăților digitale, prin intermediul unei soluții all-in-one de viitor, care oferă atât flexibilitate, cât și calitate, permițând comercianților mai mult timp pentru a se concentra pe ceea ce contează cu adevărat, respectiv dezvoltarea” declară Michele Petrelli, Head of Strategic ISVs & Hardware Partners la Viva.com.

„Parteneriatul nostru cu Viva.com aduce soluții de plată inovatoare și disruptive în portofoliul nostru larg de produse. La SUNMI credem că nu toate soluțiile soft-pos și nici toate dispozitivele sau platformele sunt egale. Parteneriatul cu Viva.com este un pas important în convergența dintre digitalizarea comercianților și plăți, pe care o vedem devenind o tendință esențială în următorii ani”, susține Piotr Was, Director General pentru Europa la SUNMI.

Integrarea sistemului de plăți Viva.com cu gama de produse Android de la SUNMI permite comercianților să își sporească veniturile și vânzările, prin intermediul a peste 40 de metode de plată disponibile, care includ cele mai importante scheme locale de carduri, precum și prin funcția de plăți offline, care permite finalizarea tranzacțiilor chiar și fără conexiune la internet.

________________

Viva.com este o bancă tehnologică europeană bazată pe tehnologia cloud, care asigură acceptarea plăților comercianților în 24 de țări și pentru 985+ de dispozitive.

Cu o licență bancară aprobată de BCE și cu o prezență fizică pe 24 de piețe europene, și cu Tap on Any Device oferit de Viva.com pentru plăți în magazine, Smart Checkout pentru plăți online și soluția de plată marketplace, ajută companiile europene de orice dimensiune să accepte și să gestioneze plățile așa cum își doresc. Toată tehnologia Viva.com este construită in-house pe MS Azure și este complet adaptabilă, susținând orice călătorie de plată de checkout.

Viva.com oferă o platformă de plăți omnichannel, care stimulează conversia, oferind acceptarea directă a peste 40 de metode de plată în 17 limbi și 9 valute. Gama de servicii financiare oferite de Viva.com,cuprinde Merchant Advance, decontarea în timp real, plăți offline – care reduc la minimum șansele de a pierde o vânzare, un card de debit business Viva.com pentru a gestiona cheltuielile corporative, reducând în același timp comisioanele de acceptare până la 0%.

SUNMI este lider în ceea ce privește tranziția către Android pentru soluțiile de digitalizare a afacerilor, cu un portofoliu larg de produse, axat pe design, calitate și performanță, exploatând un vast ecosistem Android pentru a face posibilă convergența soluțiilor de afaceri și de plată. SUNMI oferă o gama larga de echipamente, inclusiv dispozitive mobile, de plată, desktop, chioșcuri, accesorii și o platformă de suport End-to-End.

Deși SUNMI are sediul central în Shanghai, China, și-a construit o prezență puternică și în Europa.

pentru a oferi clienților produse standard, dar personalizabile, care se adresează diferitelor industrii și scenarii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?