[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Telekom Banking anunta noua oferta de creditare

18 septembrie 2019

Începând cu luna septembrie, prin oferta Telekom Banking, clienții pot accesa credite de nevoi personale în lei de până la 150.000 lei, beneficiind de rate fixe pe toată durata contractului.

„Dobânda fixă începe de la 7,9% pentru creditele de refinanțare cu sume egale sau mai mari de 70.000 lei și cu o condiție – virarea unui venit lunar de minimum 2.000 lei într-un cont deschis la Telekom Banking. Pentru creditele noi, dobânda fixă începe de la 8,9% și variază în funcție de suma creditului, de profilul clientului și de istoricul său de creditare.”,
potrivit comunicatului de presa

„Procesul de acordare este unul facil, clienții având acces imediat după aprobare la banii împrumutați printr-un card de debit oferit gratuit, pe loc”, care permite retrageri fără comisioane de la orice ATM din lume, mai precizeaza compania.

De asemenea, clienții pot accesa creditul și prin intermediul serviciilor de Internet și Mobile Banking, oferite gratuit.

Nu se percepe comision de analiză în cazul creditelor de refinanțare, iar pentru împrumuturile noi comisionul de analiză este de 250 lei. Nu se percep costuri suplimentare pentru asigurări de viață sau șomaj.

Exemple reprezentative de calcul:

Pentru un credit de nevoi personale de 70.000 lei acordat pe o perioadă de 5 ani cu virare venit: DAE 9,58%, rată credit 1.453 lei și valoarea totală platibilă 87.447 lei. Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului: 8,9%. DAE include comisionul de analiză dosar (250 lei) și taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) și comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună).

Pentru un credit de refinanţare de 70.000 lei acordat pe o perioadă de 5 ani cu virare venit: DAE 8,33%, rată credit 1,419 lei și valoarea totală platibilă 85,205 lei. Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului: 7,9%. DAE include taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) și comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună).

Creditele pot fi solicitate de persoanele cu vârsta minimă de 22 de ani și maximă de 70 de ani la scadența ultimei rate a creditului, care înregistrează venituri minime de 1.000 lei din salarii, pensii sau din activități independente, iar vechimea la actualul loc de muncă trebuie să fie mai mare de 3 luni.

Creditul poate fi solicitat în orice zi din săptămână, chiar și în weekend, online, prin completarea unui formular in pagina dedicată ofertei (clientul urmând a fi contactat ulterior de către un consultant Telekom Banking), prin telefon sau in oricare dintre cele 50 de puncte de vânzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din București și principalele orașe.

Telekom Banking este proiectul financiar digital dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania şi Alior Bank. Clienții au acces la o gamă variată de operațiuni bancare, oferta Telekom Banking cuprinzand conturi și carduri pentru desfășurarea operațiunilor bancare zilnice, produse de creditare și economisire, precum și platforma de schimb valutar online.

În cadrul ofertei Telekom Banking, serviciile bancare sunt oferite de Alior Bank S.A. Varșovia – Sucursala Bucureşti.

Telekom Banking a fost lansat în România în octombrie 2017.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?