[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

TBI lanseaza o noua arhitectura de brand insotita de noi produse. TBIDuo permite persoanelor care nu sunt eligibile pentru un imprumut sa primeasca o suma cu increderea unui codebitor.

18 noiembrie 2020

TBI își redefinește arhitectura de brand și canalele de vânzare – sub TBIBank, TBIPay și TBIMoney, simplificând structura produselor pe care le oferă clienților.

„TBI rămâne în centrul noii arhitecturi de brand, însă compania separă canalele și produsele sub TBIBank, TBIPay și TBIMoney, care descriu clar ce reprezintă și ce oferă fiecare, îmbunătățind experiența clienților. Astfel, in viitor, compania va avea mai multe produse si servicii, toate construite sub umbrela TBI,” potrivit comunicatului.

Sucursalele TBI din România, unde clienții pot deschide un depozit sau pot primi imediat un credit în numerar, vor continua să opereze sub TBI Bank. De asemenea, acestea vor continua să servească și clienții corporate ai companiei.

Fostele sucursale fără numerar TBICredit, unde clienții pot solicita doar împrumuturi, vor fi redenumite TBIMoney. „Acesta va fi canalul în care creditele de nevoi personale sunt  primordiale și va servi drept puncte de vânzare pentru clienții care preferă să vină în sucursale in toate orașele mari din România”, precizeaza institutia.

În ceea ce privește TBIPay, aceasta va fi noua denumire a soluțiilor de finanțare la punctele de vânzare. Astfel, „clienții pot achiziționa acum ceea ce își doresc, online sau în magazin, și plătesc ulterior în rate adecvate propriului buget,” spune banca.

În ultimii ani, TBI Bank a parcurs o transformare ambițioasă și oferă acum cele mai bune servicii românilor din toate categoriile sociale. Aceștia știu că se pot baza pe serviciile noastre de calitate – de acum înainte vor ști, de asemenea, exact la ce să se aștepte de la fiecare dintre produsele și canalele noastre de vânzare. Suntem convinși că noua noastră arhitectură de brand oferă mai multă claritate clienților noștri și acces mai simplu la produsele și serviciile de care au nevoie,” a declarat Gergana Staykova, SVP, Lending and Distribution la TBI Bank.

TBI spune ca va lansa tot mai multe servicii și produse integrate pentru a-si extinde oferta. Un prim astfel de produs este TBIDuo.

Vom continua să încorporăm produse și soluții din ce în ce mai convenabile sub numele TBI. Primul de acest fel, TBIDuo, este deja disponibil pentru clienții noștri. TBIDuo permite persoanelor care nu sunt eligibile pentru un împrumut să primească o sumă cu încrederea unui codebitor,” a adaugat Staykova.

„Remodelarea și extinderea locațiilor fizice ale TBI va avea loc treptat, anul următor. Nu trebuie să fie semnate noi contracte cu clienții deja existenți sau să fie aduse modificări contractelor în vigoare,” se mai precizeaza in comunicat.

###

TBI operează în Bulgaria, România, Germania, Suedia și Polonia și face parte din 4Finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Printr-o rețea proprie formată din peste 300 de sucursale și o varietate de canale digitale, la care se adaugă parteneriate cu peste 10.000 de comercianții și retaileri mici și mari, TBI a deservit peste 1 milion de clienți doar în 2019 și a aprobat aproape 500.000 de împrumuturi.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?