[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani cu dobândă de 10%

8 iunie 2022

Creșterea prețurilor continuă să reducă puterea de cumpărare a românilor, iar inflația tot mai mare continuă să erodeze economiile acestora. Pentru a ajuta clienții să-și protejeze banii și să obțină randamente real pozitive, TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani, cu o dobândă de 10%. În plus, banca a actualizat toate dobânzile la depozitele în lei pentru a se adresa și clienților care preferă scadențele pe termen scurt și mediu.

TBI Bank oferă acum scadențe între 1 și 60 de luni, cu unele dintre cele mai bune dobânzi din piață, începând cu 5% pentru depozitul pe o lună, 8% pentru cel pe 12 luni, 8,75% pentru cel pe 24 de luni și 9,50% pentru cel pe 48 de luni.

În condițiile în care BNR se așteaptă ca inflația să scadă sub 10% în următorii ani, le oferim clienților noștri un instrument de economisire eficient pentru a atenua efectele negative ale inflației și pentru a obține un randament real, pozitiv și previzibil pentru banii lor.” – spune Lukas Tursa, SVP Funding, TBI Bank.

_________________

În prezent,TBI Bank operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 14.000 de comercianți și retaileri mici și mari, TBI are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?