TBI Bank incheie un parteneriat cu Onfido. Banca spune ca acum face online boarding cu 80% mai repede iar costul pentru achizitia fiecarui client nou s-a redus cu 66%.

16 februarie 2021

TBI Bank anunță încheierea unui parteneriat cu Onfido, furnizor global de soluții de verificare a identității și autentificare, pentru a asigura o înregistrare mai sigură și ușoară a clienților în mediul online. 

Înainte de parteneriatul cu Onfido, procesul de verificare a identității se făcea prin apeluri video întimp real cu un agent, „ceea ce consuma timp și era uneori incomod pentru clienți”, potrivit TBI Bank.

Prin integrarea serviciului Onfido de verificare a identității, bazat pe inteligență artificială, clienții TBI se pot înregistra simplu, făcând o fotografie a cărții de identitate și un selfie. Onfido verifică mai întâi autenticitatea cărții de identitate și apoi o compară cu imaginea utilizatorului.

„Acest procedeu ne asigură că persoana care parcurge procesul de înregistrare este proprietarul cărții de identitate furnizate,” potrivit comunicatului.  

De când a încheiat colaborarea cu Onfido, TBI Bank spune ca înregistrează și verifică clienții noi cu 80% mai repede decât înainte iar costul pentru achiziția fiecărui client nou se reduce cu 66%.

 „Parteneriatul nostru cu Onfido ne ajută să oferim clienților noștri servicii digitale printr-o platformă bancară de tip one-stop, începând cu o autentificare automatizată care necesită zerointeracțiune cu agenții băncii, fără a sacrifica din ușurința și viteza de înregistrare, ” a declarat Petr Baron, CEO-ul TBI Bank. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?