[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Stripe a deschis un centru de IT în Bucureşti. „Talentul tehnic şi ingineresc este extraordinar.”

19 septembrie 2023

Stripe, un fintech irlandezo-american evaluat la 50 mld. dolari care a dezvoltat la nivel global o infrastructură care permite compa­niilor să accepte plăţi cu cardul dar şi prin diferite platforme locale – aşa cum este Blik din Polonia – a deschis un centru de IT în Bucureşti unde are în plan să recruteze doar în acest câteva zeci de specialişti, potrivit ZF.

Decizia de a deschide centrul în România s-a bazat atât pe evoluţia pozitivă a numărului de clienţi după lansarea operaţiunilor în 2020 cât şi pe talentul „extraordinar“ al specialiştilor în IT.


Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?