Stii banking si poti castiga un Duster cu BCR

10 decembrie 2010

10 decembrie, 2010 – Incepand cu 1 decembrie si pana la sfarsitul anului, BCR lanseaza o prima etapa a campaniei “Stii banking si castigi”. Campania foloseste o platforma online interactiva prin care cei care au cunostinte de banking pot castiga premiile puse in joc:  4 autoturisme Dacia Duster, 160 de carduri, alimentate cu cate 200 de lei fiecare, si alte 2.000 de carduri GoodBee.

Cei interesati se logheaza pe site-ul www.stiibanking.ro, raspund la 10 intrebari in maxim 120 de secunde si incearca sa obtina numarul minim de puncte in vederea calificarii pentru extragerea la sorti saptamanala.

In 9 decembrie a.c. au fost deja desemnati primii castigatori ai promotiei.

BCR este a doua banca din Romania care lanseaza un joc interactiv pe Internet dupa ce Raiffeisen a inceput promovarea platformei web studentlife din aceasta toamna. Diferenta este ca in cazul BCR, pentru a putea intra in joc, nu trebuie sa fii posesor de card BCR sau client al bancii insa vechimea (numarul de ani de cand detine cont BCR), reprezinta un bonus.

Comentarii (1)
  1. Daniel Popescu spune:

    Numarul minim de puncte???Adica daca am zero puncte sunt cel mai bun?Sau trebuie sa merg catre minus infinit 🙂 ?

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?