Stii banking si poti castiga un Duster cu BCR

10 decembrie 2010

10 decembrie, 2010 – Incepand cu 1 decembrie si pana la sfarsitul anului, BCR lanseaza o prima etapa a campaniei “Stii banking si castigi”. Campania foloseste o platforma online interactiva prin care cei care au cunostinte de banking pot castiga premiile puse in joc:  4 autoturisme Dacia Duster, 160 de carduri, alimentate cu cate 200 de lei fiecare, si alte 2.000 de carduri GoodBee.

Cei interesati se logheaza pe site-ul www.stiibanking.ro, raspund la 10 intrebari in maxim 120 de secunde si incearca sa obtina numarul minim de puncte in vederea calificarii pentru extragerea la sorti saptamanala.

In 9 decembrie a.c. au fost deja desemnati primii castigatori ai promotiei.

BCR este a doua banca din Romania care lanseaza un joc interactiv pe Internet dupa ce Raiffeisen a inceput promovarea platformei web studentlife din aceasta toamna. Diferenta este ca in cazul BCR, pentru a putea intra in joc, nu trebuie sa fii posesor de card BCR sau client al bancii insa vechimea (numarul de ani de cand detine cont BCR), reprezinta un bonus.

Comentarii (1)
  1. Daniel Popescu spune:

    Numarul minim de puncte???Adica daca am zero puncte sunt cel mai bun?Sau trebuie sa merg catre minus infinit 🙂 ?

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash