[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Startup-ul românesc Humans.ai va furniza tehnologia blockchain pentru companiile de IA din Emiratul Ras al Khaima

24 august 2023

Humans.ai, startup-ul românesc care furnizează soluții blockchain și de inteligență artificială, a semnat un parteneriat strategic cu RAK Digital Assets Oasis (RAK DAO) pentru a încuraja inovația în domeniul inteligenței artificiale în Emiratul Ras Al Khaimah. „Semnarea memorandumului de înțelegere marchează începutul unei colaborări operaționale menite să reconfigureze peisajul tehnologic al IA în regiune, prin prima și singura zonă liberă dedicată companiilor de active digitale și virtuale la nivel global.” potrivit comunicatului.

Acest parteneriat strategic cu Humans.ai reprezintă un moment important pentru RAK DAO și Ras Al Khaimah,” a declarat Dr. Sameer Al Ansari, CEO-ul RAK DAO. „Împreună, vom construi un ecosistem care să promoveze inovația, să atragă companiile bazate pe inteligență artificială și să plaseze Ras Al Khaimah în fruntea inovației IA, ceea ce va aduce beneficii semnificative în întreaga regiune.”


Sabin Dima, Fondator și CEO Humans.ai, a subliniat: „Suntem încântați să pornim acest parteneriat strategic între Humans.ai și Emiratul Ras Al Khaimah pentru promovarea inovației, avansului tehnologic și creșterii economice în regiune. Suntem încrezători că inițiativa RAK DAO va crea un ecosistem ce va încuraja antreprenoriatul și adoptarea IA în regiune, având un impact semnificativ la nivel global.”

___________

Ras Al Khaimah Digital Assets Oasis (RAK DAO) reprezintă o Zonă Liberă dedicată înființării și susținerii companiilor de active virtuale. Situată în Emiratul UAE Ras Al Khaimah, RAK DAO oferă un cadru legislativ transparent care simplifică procesul de înființare și operare a companiilor de active virtuale. Prin promovarea unui ecosistem activ și furnizarea de servicii cuprinzătoare, RAK DAO își propune să influențeze viitorul sectoarelor emergente, să stimuleze inovația și să deblocheze potențialul activelor digitale.

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA şi blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării inteligenţei artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creaţie şi prin sistemul de transparenţă şi responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că fiecare proiect de IA din ecosistem este sigur și controlat pe termen lung.

Prin blockchainul său inovator pentru IA-uri, Humans.ai oferă un ecosistem revoluționar care susține scalarea proiectelor de inteligență artificială, asigurând transparența și responsabilitatea acestora.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?