Spot de promovare a cardurilor Star BT, cu Leo Messi!

7 ianuarie 2020

STAR Card – „Pentru reprize neintrerupte de shopping”, isi intituleaza banca spotul realizat.
“Poate nu ați crezut, dar e pe bune. Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. Reprize neîntrerupte de shopping all the way!”, se arată într-un mesaj pe contul de Facebook al Băncii Transilvania.

Fotbalistul argentinian Leo Messi, jucător al echipei Barcelona, promovează Banca Transilvania și Mastercard într-un spot de 20 de secunde, în care apare plătind într-un magazin prin intermediul unui card bancar.


Practic, este un spot comercial Mastercard, pentru promovarea și a Băncii Transilvania. Este pentru prima oara cand starul argentinian, castigator a sase baloane de aur, face reclama unor produse/servicii oferite de o companie romaneasca.

Anterior, banca a fost promovată și de jucătoarea de tenis Simona Halep.

Clienții băncii preferă STAR Card pentru cumpărături online şi onside. Sunt peste 500.000 de carduri de cumparaturi în buzunarele şi telefoanele acestora. STAR Card este un card de credit cu loialitate în peste 12.000 de magazine partenere programului STAR.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash