[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

(P) Solutiile myPOS de plata nesupravegheata sprijina IMM-urile in timpul pandemiei COVID-19

10 noiembrie 2020

Automatizarea serviciilor a trecut mult timp dincolo de sectorul industrial. Mașinile au intrat în comerț și în sectorul public și acum servesc cu succes clienții cu o varietate de produse și servicii – de la gustări și băuturi la ticketing și parcare.

Avantajele mașinilor cu autoservire sunt evidente – mai multă comoditate datorita programului non-stop de functionare, a vitezei de servire și a costurilor reduse cu personalul, ceea ce genereaza un preț mai mic pentru clientul final.

Daca aceste solutii, sub formă de automate și chioșcuri, au fost mult timp o noutate pentru piața românească, acum se remarca o creștere datorită modalitatilor suplimentare de acceptare a plăților. În plus față de monede și bancnote, consumatorii pot plăti acum cu cardurile lor de debit și de credit.

Soluția de plată nesupravegheată myPOS sprijină din ce în ce mai mult sectorul serviciilor automatizate, oferind terminale myPOS integrate automat, care permit acceptarea plăților cu cardul sau cu un  dispozitiv contactless. În România, ne propunem să oferim un parteneriat de încredere distribuitorilor de automate, benzinăriilor, furnizorilor de servicii de transport public și parcare, integratorilor de telemetrie și unei game largi de companii care pot beneficia de soluțiile de plată myPOS nesupravegheate,” a declarat Cătălina Sofron, Country Manager al filialei myPOS din România.

Cele mai populare automate din țară sunt automatele care oferă băuturi și alimente. În ultimul an, myPOS a stabilit parteneriate cheie, în toate țările UE, cu companii din domeniu, și a permis utilizatorilor să plătească cu cardul atunci când cumpără o băutură sau o gustare de la un automat, datorită unuia dintre cele mai populare terminale POS –  myPOS Mini. Două exemple de astfel de parteneriate sunt cu compania bulgară  Strezov  Vending, care oferă astfel de servicii din 1998, precum și cu compania Portuguese Luope, care oferă servicii inteligente de gestionare a automatelor.

Produsele alimentare nu reprezinta singurele produse care pot fi achiziționate de la automatele de vanzare. În multe țări există sisteme automate de parcare care recunosc automat autovehicule. Acestea oferă deja plata electronică prin una dintre noile soluții de plată ale myPOS, și anume terminalul de plată myPOS Integra – un dispozitiv multifuncțional creat special pentru punctele de vânzare cu autoservire, care acceptă  orice tip de carduri, dispozitive contactless și portofele mobile.

Dar varietatea de servicii automatizate nu se oprește aici.  Tehnologia de plată poate fi implementată și pentru cauze nobile, cum ar fi colaborarea recentă  dintre magazinele MyPOS, SOS Children Lithuania și Maxima. Cu 100 de dispozitive myPOS Mini într-o gamă largă de magazine de vânzare cu amănuntul Maxima, consumatorii  pot face donații de 1 EUR  către SOS Children’s Villages  din Lituania prin intermediul unor puncte de donație selectate finanțate de General Financing Bank, powered by myPOS.

În cadrul aceleiasi game de terminale nesupravegheate, myPOS va lansa myPOS Kiosk, certificat pentru industria alimentară și a băuturilor. În plus, dispozitivul este perfect pentru ticketing, divertisment și HORECA, cu autoservire. Cu ecranul tactil mare și sistemul de operare Android, myPOS Kiosk ajută restaurantele și lanțurile de fast-food sa isi optimizeze activitatea.

Acestea sunt doar câteva exemple de soluții tehnologice de plată care creează, fără îndoială, comoditate în diferite domenii ale vieții noastre. Și dacă până de curând v-ați imaginat că terminalul POS este o mașină care stă doar pe contorul unui magazin sau al unui bar – atunci este timpul să regândiți capacitățile soluțiilor fintech. De la terminale de taxi de buzunar și furnizori de alimente, la automate integrate și dispozitive de chioșc, myPOS ajută orice afacere să crească, făcând posibilă acceptarea plăților oriunde, oricând.

###

Pentru a alege cel mai potrivit terminal POS sau pentru a afla mai multe despre diferitele servicii de plată ale myPOS, vizitați https://www.mypos.eu/ro  sau scrieți-ne pe adresa sales.romania@mypos.com.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?