Smartbill & Visa promoveaza butonul de plata direct in factura emisa

16 iulie 2021

Cash-flow-ul este una dintre cele mai mari preocupari ale antreprenorilor, care sunt mereu in cautare de solutii pentru a creste rata de incasare a facturilor. Smartbill a devoltat inca din 2017 o asemenea solutie: butonul de plata, introdus direct pe factura.

Potrivit datelor SmartBill, 40% dintre clientii care au posibilitatea platesc facturile cu cardul iar 80% din documentele achitate cu cardul sunt platite in aceeasi zi in care au fost emise (n cazul facturilor emise de INTELLIGENT IT S.R.L., detinatorul SmartBill). In cazul documentelor achitate cu cardui, plata este de cinci ori mai rapida.

Plata facturilor care includ această facilitate poate fi făcută oricând şi de oriunde, cu cardul. Este necesar doar accesul la internet şi un card valid. Plata este permisă pentru facturi sau proforme emise în lei, euro sau dolari.

Butonul de plată de pe factură creşte rata de încasări, astfel încât IMM-urile să se poată concentra pe dezvoltare,” explică Radu Hasan, Co-Fondator & CEO SmartBill.

Serviciul se adresează tuturor companiilor emitente de facturi şi proforme, indiferent dacă acestea au un segment B2C de clienţi sau B2B.

In perioada 9 iulie – 28 septembrie a.c., SmartBill si Visa organizeaza o campanie de promovare a butonului de plata prin card, introdus direct in factura emisa.

Promotia se adreseaza oricarui antreprenor care isi creeaza un cont nou SmartBill sau are deja unul si care respecta conditiile de eligibilitate mentionate in Regulament. Antreprenorii trebuie sa isi aleaga din aplicatie unul dintre procesatorii de plati integrati cu solutia noastra de facturare (NETOPIA Payments si EuPlatesc), sa creeze cont si sa adauge apoi butonul de plata pe facturile sau proformele emise clientilor.

Antreprenorii ce se inscriu in promotia SmartBill si Visa vor beneficia de 6 luni de gratuitate pentru emiterea facturilor si comision zero la tranzactiile cu cardul in limita a 1.000.000 de lei procesati.

Marele premiu al campaniei este o masina eletrica Volkswagen ID.3

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?