Smart Fintech lanseaza doi asistenti financiari prin open banking, pentru persoane fizice si companii

31 august 2020

Smart Fintech a dezvoltat două aplicații de tip „personal finance manager” pentru a simplifica viața antreprenoriilor de IMM (aplicația Finest), dar și a persoanelor fizice care au nevoie să monitorizeze conturile active de la mai multe bănci (aplicația Ryke), scrie wall-street.ro.

Folosindu-se de open banking, aplicația Finest conectează conturile companiilor și le afișează într-un singur loc. Astfel, antreprenorii vor avea o imagine completă asupra banilor din acel moment. Însă, Finest adaugă un strat suplimentar de beneficii, oferind și o predicție a cash flow-urilor viitoare ale firmei.


Aplicatia Ryke aduce toate conturile persoanelor fizice în același loc. Pentru client instalarea are loc foarte ușor, în doar câteva click-uri, fiind nevoie și de o autentificare la banca unde are contul.

Potrivit reprezentantilor companiei, aplicația Ryke va fi integrată și cu dispozitivele de tip wearables, astfel încât să poata trimită notificări inteligente și pe ceas sau brățara fitness.

Încă nu este un FinTech în România, și sperăm să fim primii, care să fi lansat o aplicație de asistență financiară conectată la toate conturile tale și cu toate cheltuielile, de oriunde ar fi„, a declarat Alexandru Cociu, co-fondator Smart Fintech.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?