[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Serviciul de finanțare în 12 rate din eMAG My Wallet, oferit de HeyBlu, este disponibil pentru cumpărături (online) de până la 10.000 de lei

16 aprilie 2024

Pe eMAG sunt peste doua milioane de clienți eligibili pentru una dintre metodele de plată sau de finanțare din contul My Wallet: finanțare în 12 rate oferită de HeyBlu și plata în 4 rate sau la 30 de zile pusă la dispoziție de eMAG. Procesul de aprobare a finanțării are loc 100% online, oricând și de oriunde s-ar afla clientul.

Serviciul de finanțare în 12 rate din eMAG My Wallet, oferit de HeyBlu, este disponibil pentru cumpărături de până la 10.000 de lei pentru aproape orice categorie de produse de pe platforma eMAG, inclusiv pentru produsele vândute de sellerii din Marketplace. Totodată, în perioada 16 – 26 aprilie, dobânda promoțională pentru acest serviciu online este de 0,99% pe lună (DAE 12,55%).

Interesul clienților pentru metodele de plată flexibilă din contul My Wallet este în creștere și ne bucurăm că acum le putem pune la dispoziție o sumă care să le permită achiziția de produse de valoare mai mare printr-un proces de verificare a identității și aprobare extrem de facil, care se desfășoară 100% online și poate fi parcurs de oriunde s-ar afla. Opțiunea de finanțare este disponibilă în checkout, iar valoarea fiecărei rate este afișată pe pagina de produs, deci vorbim de o soluție de plată cât se poate de transparentă si rapida”, a spus Andrei Șercanean – VP ecommerce services eMAG România, Ungaria și Bulgaria.

În prezent pe eMAG sunt peste doua milioane de clienți eligibili care pot achita cumpărăturile printr-una din metodele flexibile de plată disponibile în My Wallet: finanțarea în 12 rate oferită de HeyBlu și plata în 30 de zile fără costuri suplimentare sau plata în patru rate fără dobândă, prima rată fiind achitată în momentul efectuării tranzacției, oferite de eMAG. Pentru a beneficia de aceste soluții, clienții trebuie să își salveze cardul în contul lor eMAG și să opteze pentru una dintre aceste soluții în momentul finalizării achiziției. Toate aceste opțiuni sunt disponibile pentru clienții care au un istoric de tranzacționare și plată.

Economia digitală a schimbat preferințelor clienților din întreaga lume și a conturat așteptări noi legate de produsele și serviciile pe care le primim. În acest context, avem o mare oportunitate de a folosi tehnologia pentru a oferi servicii financiare eficiente și adaptate nevoilor actuale ale oamenilor. Lucrăm pentru a dezvolta și alte servicii care să răspundă nevoilor românilor și dorim să devenim un partener al tuturor celor care doresc servicii de finanțare transparente și simple,” a declarat Martyna Szczepaniak – CEO HeyBlu.

___________

Obiectivul HeyBlu este să dezvolte servicii de finanțare flexibile și transparente folosind tehnologie românească pentru a permite clienților să se bucure de avantajele cumpărăturilor online și a-și planifica bugetul familiei pentru un trai mai bun. HeyBlu este o entitate parte a Grupului eMAG, reglementată de BNR și este unul dintre furnizorii de servicii financiare prezenți pe eMAG.

Fondată în 2023, HeyBlu este o companie fintech care își propune să devină jucător regional în Europa Centrală și de Est, punând la dispoziția clienților noi instrumente de finanțare care să le ofere o putere mai mare de cumpărare într-un mod simplu și convenabil, pe baza unor reguli de creditare corecte și transparente. HeyBlu oferă în prezent rate cu dobândă fixă.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?