[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Servicii medicale gratuite odata cu incasarea pensiei prin card

8 august 2011

8 august, 2011 – Alpha Bank Romania lanseaza noua promotie atasata pachetului de produse si servicii de incasare a pensiei, prin care clientii primesc gratuit un voucher medical, in momentul alegerii serviciului de incasare a pensiei printr-un cont curent deschis la Alpha Bank. Astfel, clientii pot beneficia gratuit de facilitati medicale ce includ un examen clinic general, hemograma completa si ecografie abdominala.

Pachetul de produse si servicii de incasare a pensiei aduce permite clientilor incasarea pensiei fara costuri si virarea banilor direct in contul curent, fara niciun comision, deschiderea unui cont curent ce poate fi deschis si administrat gratuit precum si emiterea gratuita a unui card de debit.

Recent, Alpha Bank Romania a anuntat si introducerea unor noi facilitati de plata fara numerar prin lansarea serviciului gratuit de debitare directa intrabancara pentru plata facturilor COSMOTE, accesibil prin oricare dintre sucursalele si agentiile bancii.

Prin intermediul serviciului de debitare directa intrabancara, clientii au posibilitatea de a achita automat facturile, direct din contul curent, fara a mai fi necesara deplasarea la furnizorul de servicii sau la banca. Totodata, serviciul este complet automatizat, plata efectuandu-se intotdeauna in ziua programata, evitandu-se eventuale penalitati de intarziere.

Pentru a beneficia de acest serviciu, clientii trebuie doar sa aiba un cont curent deschis la Alpha Bank Romania, sa incheie un contract pentru debitarea directa si sa se se asigure ca au disponibil in cont.

Serviciul este disponibil si pentru alti doi furnizori de utilitati, tot din domeniul (tele)comunicatiilor: RCS&RDS si Romtelecom.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?