SelfPay a avut afaceri de 73 mil. lei în 2018, plus 11%. Compania a raportat si o pierdere neta de 400.000 lei.

29 iulie 2019

Compania SelfPay (fosta ZebraPay), specializată în furnizarea de soluţii de plată de tip self-service, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri netă de 73,4 milioane lei (circa 15,7 milioane euro), cu 11% mai mare faţă de 2017, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe, scrie ZF.

Cu toate acestea, compania a raportat o pierdere netă de aproape 400.000 lei. În ceea ce priveşte numărul de angajaţi SelfPay a avut în medie 13 salariaţi în 2018, comparativ cu 8 în anul anterior, potrivit aceleiaşi surse.


Anul trecut, compania a investit în dezvoltarea unei aplicaţii mobile pentru realizarea plăţilor recurente, precum plăţile de facturi, planul fiind de a completarea soluţia şi cu o facilitate de tip portofel digital.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash