SelfPay a avut afaceri de 73 mil. lei în 2018, plus 11%. Compania a raportat si o pierdere neta de 400.000 lei.

29 iulie 2019

Compania SelfPay (fosta ZebraPay), specializată în furnizarea de soluţii de plată de tip self-service, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri netă de 73,4 milioane lei (circa 15,7 milioane euro), cu 11% mai mare faţă de 2017, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe, scrie ZF.

Cu toate acestea, compania a raportat o pierdere netă de aproape 400.000 lei. În ceea ce priveşte numărul de angajaţi SelfPay a avut în medie 13 salariaţi în 2018, comparativ cu 8 în anul anterior, potrivit aceleiaşi surse.

Anul trecut, compania a investit în dezvoltarea unei aplicaţii mobile pentru realizarea plăţilor recurente, precum plăţile de facturi, planul fiind de a completarea soluţia şi cu o facilitate de tip portofel digital.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
46 votes · 46 answers
Voteaza
NoCash