SelfPay a avut afaceri de 73 mil. lei în 2018, plus 11%. Compania a raportat si o pierdere neta de 400.000 lei.

29 iulie 2019

Compania SelfPay (fosta ZebraPay), specializată în furnizarea de soluţii de plată de tip self-service, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri netă de 73,4 milioane lei (circa 15,7 milioane euro), cu 11% mai mare faţă de 2017, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe, scrie ZF.

Cu toate acestea, compania a raportat o pierdere netă de aproape 400.000 lei. În ceea ce priveşte numărul de angajaţi SelfPay a avut în medie 13 salariaţi în 2018, comparativ cu 8 în anul anterior, potrivit aceleiaşi surse.


Anul trecut, compania a investit în dezvoltarea unei aplicaţii mobile pentru realizarea plăţilor recurente, precum plăţile de facturi, planul fiind de a completarea soluţia şi cu o facilitate de tip portofel digital.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?