[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Seedblink lanseaza Community Stars, pentru investitii in proiecte pre-seed ale absolventilor de la acceleratoarele de startup-uri. Tichete incepand de la 500 euro.

26 septembrie 2023

Cel mai recent tip de oportunitate investitionala de pe SeedBlink se cheama Community Stars.

„Amplasat strategic alături de rundele consacrate susținute de VC-uri și sindicalizări, Community Stars deschide ușile către oportunități pre-seed aparte. Ele se axează în primul rând pe proiectele deosebite ale absolvenților de la acceleratoarele de startup-uri în tehnologie și business. Prin această inițiativă, dorim să sprijinim fondatorii în ascensiune să se conecteze și să beneficieze de suportul comunităților lor.” precizeaza Seedblink.

Seedblink spune ca noul proiect Community Stars ofera o serie de beneficii care includ tichete de investiție mai mici, începând de la 500 de euro, „target de finanțare și evaluări mai rezonabile” față de rundele susținute de VC-uri sau sindicalizări si „un sistem de tarifare avantajos și competitiv”. 

Platforma Seedblink se află într-un proces de actualizare dar anunta ca” În curând, vei descoperi cu ușurință oportunitățile Community Stars pe o pagina dedicată și, pentru a te ține la curent, vom implementa o opțiune de notificare periodică”. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?