Se da startul reducerilor: pe Quickmobile.ro discounturile sunt de pana la 30% in ianuarie

7 ianuarie 2016

QuickMobile lanseaza campania „Luna reducerilor”, prin care vor fi oferite discounturi de pana la 30%, pe toata durata lunii ianuarie, pentru produsele Apple, Samsung, Sony si HTC.

„Cei care nu au reusit sa beneficieze de reducerile din perioada Sarbatorilor de Iarna pot achizitiona de la QuickMobile produse de la branduri de top, cu pret redus, in ianuarie. Promotiile sunt valabile atat in magazinul online cat si in cele fizice”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Astfel, in perioada 1 ianuarie – 10 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele si gadget-urile HTC vor avea prețul redus cu 10%. Pentru accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul HTC, discountul aplicat este de 30%.

Al doilea brand care va beneficia de reduceri in cadrul campaniei „Luna reducerilor” este Sony. in perioada 10 – 17 ianuarie 2016, smartphone-urile, tabletele si gadget-urile Sony vor avea preturi mai mici cu 10%. Pentru accesorii, originale sau compatibile, reducerea aplicata va fi, de asemenea, de 30%.

Urmeaza, in intervalul 18 – 24 ianuarie 2016, reduceri de 10% la telefoanele, tabletele si gadget-urile Samsung. in ceea ce priveste accesoriile pentru aceste dispozitive, originale sau compatibile cu brandul Samsung, discounturile aplicate vor fi de 30%.

Campania „Luna reducerilor” din ianuarie se va incheia cu discounturi la produsele Apple. Astfel, in perioada 25 ianuarie – 31 ianuarie 2016, smartphone-urile, gadget-urile si tabletele Apple vor beneficia de o reducere de pret tot de 10%, in timp ce accesoriile vor avea un discount de 30%.

„Am ales sa includem aceste branduri in campania de la inceputul noului an deoarece fac parte din topul celor mai vandute marci din portofoliul QuickMobile. Desi oferim reduceri la o gama variata de produse, printre care gadget-uri, tablete si accesorii, ne asteptam ca pe parcursul campaniei cele mai vandute sa fie smartphone-urile”, a adaugat Tudor Țiboc.

Dupa 10 ani de la infiintarea, QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din Romania, fiind completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai mari centre comerciale din țara. Compania s-a extins pe piata internationala prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livreaza in toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. QuickMobile a externalizat operatiunile de service (reparație/inlocuire) catre service-urile autorizate de producatori, iar odata cu extinderea business-ului pe plan internațional, a lansat si platforma Service-Return.com, prin care clientii care solicita operatiuni de service o pot face oriunde din Europa.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?