[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Schimbari in managementul eMAG

21 februarie 2011

21 februarie, 2011 – Incepand de astazi, Irinel Burloiu  face parte din echipa de top management eMAG, ocupand pozitia de Director de Marketing. Radu Apostolescu va coordona proiectele de dezvoltare online si marketing din pozitia de Vicepresedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

Pentru cei familiarizati cu industria IT din Romania, numele lui Irinel Burloiu (foto) a fost sinonim pana la finalul lui 2010 cu Intel Romania, reprezentanta locala a gigantului american pe care a construit-o si a condus-o in ultimii 8 ani.

„Prin prisma experientei de business si management dar si a cunoasterii pietei de tehnologie cu care Irinel ni se alatura de astazi, echipa eMAG castiga inca unul dintre cei mai valorosi profesionisti romani. Ii uram bun venit si putere de munca, pentru ca avem multa treaba si un drum foarte interesant inainte”, a declarat Radu Apostolescu, fostul director de marketing.

eMAG este cel mai mare retailer din mediul on line autohton, cu vanzari de 102 milioane Euro in 2010. Peste 20% din utilizatorii activi de internet din Romania viziteaza lunar site-ul eMAG, in T4 2010 traficul atingand 1,7 milioane vizitatori unici.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?