[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Salt Bank ofera cashback 10% la fiecare gol dat de nationala

26 iunie 2024

Salt Bank, primul neobank made in Romania migrat complet in cloud, vine cu o campanie inedita pentru toti cei care sustin echipa nationala de fotbal. Concret, astazi (26 iunie 2024), „intre orele 17.00-22.00, posesorii cardurilor Salt Bank primesc 10% cashback pentru fiecare gol inscris de Romania in meciul cu Slovacia” – potrivit bancii.

Sunt eligibile tranzactiile la POS, de minimum 50 de lei, efectuate pe teritoriul Romaniei sau al Germaniei. Cashback-ul este in limita a 50 de lei pe card si se plateste pe 1 iulie.


„Chiar daca nu marcam diseara, ai 5% cashback in aceleasi conditii.” – mai precizeaza banca.

In campanie participa in mod automat orice persoana fizica, Detinator de card, care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a) detine un Card activ in perioada Campaniei, inclusiv la momentul acordarii creditarii de tip cashback in contul Detinatorului de card.
b) realizeaza tranzactii eligibile de plata cu Cardul in perioada Campaniei, comercianti (locatii fizice) de minim 50 Lei sau echivalent.
c) este Detinatorul unui card Mastercard de debit (Platinum Founders, Standard) valabil si activ emis de SALT Bank.

Detalii regulament campanie „Salt la calificare” aici

___________

De la lansarea aplicației Salt, în data de 4 aprilie 2024, portofoliul Salt Bank a crescut la peste 200.000 de carduri. Cashback-ul este considerat principalul beneficiu la achiziționarea unui card de debit, de către membrii comunității Salt Bank.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?