S-au lansat primele carduri business cu zero costuri de utilizare

12 martie 2013

Credit Europe Bank a lansat luna aceasta un produs destinat executorilor judecatoresti – „Contul de consemnare – Executor”, ce permite gestionarea sumelor in regim de consemnare. Cardul VISA Business atasat contului curent are comisioane zero pentru emitere, administrare si retragere numerar la ATM-urile si POS-urile bancii.

Contului de consemnare nu ii sunt atasate comisioane sau dobanzi, iar pentru deschiderea si utilizarea contului curent se ofera conditii speciale. Astfel, banca nu percepe  comision de deschidere si de administrare cont curent, indiferent daca este vorba de un cont in lei sau in valuta. De asemenea, comisionul este zero si pentru plati in lei si valuta, cu exceptia comisionului bancilor corespondente.

“Extindem gama produselor si serviciilor special concepute pentru anumite profesii, venind de aceasta data in sprijinul birourilor individuale si al societăţilor civile profesionale de executori judecatoresti cu un instrument eficient, cu zero costuri de utilizare”,  a declarat Yakup Cil, Vicepresedinte Credit Europe Bank Romania.

Prin contul de consemare al executorului judecatoresc sunt tranzitate sumele depuse ca garantie pentru cei interesati sa participe la licitatii mobiliare / imobiliare precum si sumele incasate in cadrul procedurilor executionale (poprire / mobiliara / imobiliara). Executorul judecatoresc este autorizat sa dispuna de sumele intrate in contul sau de consemnare, conform dispozitiilor legale, fara a putea sa solicite eliberarea de numerar pentru sine.

Sumele din cont se elibereaza după trecerea termenului de consemnare – 15 zile, daca nu este specificat altfel de catre executor, in hotararea judecătoreasca sau in actele licitatiei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash