S-a lansat primul portal de statistici despre e-commerce in timp real

6 noiembrie 2019

Platforma de marketing afiliat 2Performant a anunţat, marţi, că a lansat o pagină de statistici despre ecommerce care se actualizează în timp real, iar datele provin din vânzările tranzacţionate prin intermediul platformei de afiliere de către peste 700 de magazine online şi afiliaţii lor, potritivt news.ro.

”Pagina se poate folosi ca referinta pentru a analiza performanţa unui magazin online comparativ cu media industriei. Ştim că online-ul se schimbă permanent, de aceea e important să avem acces la cele mai recente date – uneori poate fi prea târziu să ne uităm la statistici de acum 1 an sau 2 ani”, se arată în comunicat.

Pagina eCommerce Statistics by 2Performant oferă atât date agregate din ultimele 9 luni, cât şi cifre care se actualizează zilnic pentru anterioarele 14 zile.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?