S-a lansat primul portal de statistici despre e-commerce in timp real

6 noiembrie 2019

Platforma de marketing afiliat 2Performant a anunţat, marţi, că a lansat o pagină de statistici despre ecommerce care se actualizează în timp real, iar datele provin din vânzările tranzacţionate prin intermediul platformei de afiliere de către peste 700 de magazine online şi afiliaţii lor, potritivt news.ro.

”Pagina se poate folosi ca referinta pentru a analiza performanţa unui magazin online comparativ cu media industriei. Ştim că online-ul se schimbă permanent, de aceea e important să avem acces la cele mai recente date – uneori poate fi prea târziu să ne uităm la statistici de acum 1 an sau 2 ani”, se arată în comunicat.

Pagina eCommerce Statistics by 2Performant oferă atât date agregate din ultimele 9 luni, cât şi cifre care se actualizează zilnic pentru anterioarele 14 zile.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash