S-a lansat prima platforma online din Romania de unde clientii pot comanda si plati masina (noua) dorita printr-un proces complet digitalizat

30 august 2019

Firma Trading Channel, primul dealer digital de masini noi, anunţa lansarea plartformei online masinipestoc.ro, o investiţie iniţială de 70.000 euro.

Maşinile provin de pe pieţele care la momentul pre-comenzii pe stoc aveau cele mai bune cotaţii din Europa, ajungând astfel la preţuri mai bune comparativ cu dealerii tradiţionali, potrivit companiei.

Platforma oferă peste 500 de maşini disponibile pe stoc, dotările fiind printre cele mai căutate de clienţii din România. Mai mult, fiind o platformă multi-brand, se pot compara modele aparţinând mai multor producători, un beneficiu care nu se regaseşte în modelul tradiţional de business din domeniul auto.

„Masinile noastre sunt localizate in 3 parcuri auto din Germania, respectiv Olanda.”, potrivit companiei.

”Am realizat această platformă din pasiune pentru maşini, având în spate o experienţă de peste 18 ani în industria auto. Ne-am uitat în piaţă şi am văzut că lipseşte acest model de afaceri şi astfel am creat astfel primul dealer digital de maşini noi din Romania. Investiţia iniţială a fost de aproximativ 70.000 euro”, a declarat Florin Tudor, Managing Partner masinipestoc.ro.

Procesul de vânzare este în 6 paşi: clientul alege maşina, achită taxa de rezervare de 500 euro, contractul este transmis digital, primeşte notificarea de livrare, achită restul de plată, maşina aşteaptă la punctul de livrare sau este livrată direct acasă, în general, în 10 zile.

Masina poate fi platita si printr-un contract de finantare (leasing sau credit). „Langa specificatia fiecarei masini vei regasi pe platforma noastra o simulare de rate. Noi iti putem intermedia o finantare in conditiile generale propuse pe site. Dar orice alta varianta dorita de tine este binevenita si va fi agreata de comun acord la momentul semnarii contractului. Procesul de achizitie se poate ajusta pe cerintele partenerului tau de finantare.”, mai precizeaza compania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash