[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

S-a lansat prima campanie pe card ce promoveaza o perioada de gratie de peste 80 de zile

12 aprilie 2011

12 aprilie, 2011 – Cresterea atractivitatii cardurilor de credit determina emitentii sa ia masuri de neimaginat in urma cu doi ani. Daca inainte de inceperea crizei o perioada de gratie de pana la 60 de zile era o foarte rara excentricitate, acum BRD Finance mareste aceasta perioada la peste 80 de zile prezentand-o ca o necesitate – astfel incat „bugetul alocat sarbatorilor pascale sa nu fie afectat”.

Folosind cardul de credit Bani! Doar bani!, clientii Dedeman pot achizitiona materiale pentru amenajarea locuintei sau pentru gradinarit prin oferta speciala de finantare BRD Finance cu perioada de gratie de peste 80 de zile si valabilitate pana la 30 aprilie 2011.

In perioada de gratie, clientii au posibilitatea sa aleaga modul in care urmeaza sa achite cumparaturile – fie prin rambursarea integrala a valorii acestora in cadrul perioadei de gratie, fie relaxat, in maximum 60 de rate lunare fixe. In cazul alegerii primei optiuni, clientii pot efectua rambursarea integrala a valorii creditului fara niciun cost, doar prin intermediul unei singure transe, pana cel tarziu in prima zi lucratoare a lunii primei scadente, caz in care vor contacta telefonic serviciul Customer Care BRD Finance pentru anuntarea platii.

Produsul de creditare oferit de BRD Finance se acorda direct in magazinele Dedeman. Astfel, pe baza unei documentatii standard (actul de identitate, formular de credit, adeverinta de venit / talon de pensie, factura de utilitati telefon / extras de cont si ultima fisa fiscala – pentru angajati), clientii pot pleca acasa cu produsele pe care le doresc in maximum 2 ore.

Cardul de credit Bani. Doar bani! ofera o linie revolving de pana la 20.000 RON iar cei interesati pot afla direct in magazinele partenere, in maxim 10 minute, cati bani pot obtine pe card. Fiind un produs emis sub licenta MasterCard, cardul ofera acceptare internationala precum si un pachet de asigurari optionale de viata.

Sursa: BRD

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?