S-a lansat creditul de cumparaturi pe card, direct in magazin, cu rate extinse pana la 3 ani

11 februarie 2016

Cei care doresc un astfel de card, îl pot obţine pe loc, în 36 dintre sucursalele Credit Europe Bank, dacă sunt întrunite condiţiile de eligibilitate şi după verificările necesare în baza ANAF. Pentru o limită de credit de până la 6.000 lei, cardul poate fi obţinut fără documente de venit.

Cu Optimo Card, cel mai nou credit de cumpărături în magazin, clienţii Credit Europe Bank pot face achiziţii de bunuri cu valoare mare, cu rate accesibile, la o dobândă de 19%. Optimo Card le oferă clienților posibilitatea de a plăti în decursul unei perioade extinse achiziţiile făcute în magazine, atât online, cât și offline, în 18, 24 sau 36 de rate.

„Optimo Card reprezintă un nou pas pe care Credit Europe Bank îl face pe piaţa din România, pentru a-şi consolida poziţia de expert în sectorul cardurilor”, a declarat dl Engin Alaybayoglu, Vicepreședinte Credit Europe Bank. Prin această lansare, Optimo Card completează portofoliul de carduri cu linii de finanțare pentru cumpărături pe care Credit Europe Bank îl pune la dispoziţia clienţilor săi, banca deținând în portofoliul său și CardAvantaj, primul card de cumpărături în rate fără dobândă lansat pe piața din România.

Acest produs a fost lansat pe baza nevoii identificate în piaţă, de a le oferi clienţilor posibilitatea acordării unei limite de finanţare, de tip revolving, pentru acele cumpărături de valoare mare ce pot fi achiziționate în rate, pe decursul a 2 sau 3 ani. El combină atât valențele unui credit de cumpărături, cât și flexibilitatea unui card de credit.

„Lansăm pe piață un produs mai ieftin față de variantele deja existente, ce are toate taxele la vedere. Știm că Optimo Card va fi prima opțiune pentru orice client care are nevoie de un asemenea produs financiar, după ce se va fi informat cu privire la toate celelalte variante de finanțare existente pe piață”, a continuat dl Alaybayoglu.

„Cu noul produs, clientul nu este nevoit să acceseze 2-3 credite de consum în locaţii diferite pentru a achiziţiona ce îşi doreşte, ci are doar un singur produs, care îi oferă acces la toate cumpărăturile de care are nevoie. Un alt avantaj al noului produs al Credit Europe Bank, îl reprezintă faptul că, spre deosebire de alte mijloace de finanţare ce pot fi utilizate doar în magazin, cu Optimo Card clienţii pot face şi cumpărături online.”, potrivit comunicatului de presa.

În plus, pe măsură ce ratele sunt rambursate, clientul va reutiliza suma de bani disponibilă pentru noi cumpărături, „la una dintre cele mai avantajoase dobânzi de pe piața creditelor de consum”, potrivit reprezentantilor bancii.

Deţinătorii de Optimo Card se vor bucura de cumpărături cu plata în rate într-o reţea extinsă de magazine partenere Credit Europe Bank. Astfel, ei pot efectua tranzacţii în cele mai cunoscute şi populare magazine din cele mai variate domenii: electronice/electrocasnice, IT&C, mobilă, construcţii, bricolaj şi amenajări interioare, sănătate etc.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?