[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Romanii pot localiza orice ATM din tara cu ajutorul telefonului mobil

4 februarie 2013

De la inceputul acestei luni, romanii pot sa localizeze bancomatele tuturor bancilor din tara, direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei Auto.ro powered by Vodafone. Auto.ro a dezvoltat sectiunea ATM in cadrul aplicatiei pentru mobil, posesorii de smartphone putand afla care sunt cele mai apropiate terminale prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit si vine in sprijinul romanilor presati de timp care trebuie sa gaseasca usor un bancomat al unei anumite banci sau orice alt serviciu existent in aplicatie. Reprezentantii companiei spun ca „in doar cateva secunde utilizatorii pot sa afle care este cel mai apropiat bancomat si vor beneficia de indicatii exacte pentru a ajunge cat mai rapid la locatia dorita”.

“Am plecat de la o problema pe care o aveam si noi, fiecare posesor de card, cand ne doream sa gasim cel mai apropiat bancomat, sau bancomatul bancii preferate. Avem convingerea ca serviciul ATM din cadrul aplicatiei este un pas important in cresterea nivelului de confort oferit tuturor romanilor”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro este o solutie gratuita apreciata de utilizatorii de smartphone, care detine o baza de date cu peste 30.000 adrese. Auto.ro este prima aplicatie din Romania care ofera utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers.

La noua luni de la lansare aplicatia dezvoltata de Auto.ro ofera si servicii conexe precum localizarea pensiunilor sau bancomatelor si se afla in preferintele romanilor atat pentru iOS, cu peste 55.000 descarcari si 1.026 recenzii inregistrate in Apple Store, cat si pentru versiunea Android, cu  80.000 descarcari si 420 recenzii inregistrate in Google Play.

Printre principalele servicii auto accesate de peste 135.000 de utilizatori ai aplicatiei Auto.ro se numara: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari, pensiuni si bancomate.versiunea Android, cu  80.000 descarcari si 420 recenzii inregistrate in Google Play.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?