[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Romanii de la Lanceria.io au listat LANC pe platforma digifinex.com. Moneda virtuala romaneasca se tranzactioneza la pretul de aprox. 0,02 USD.

17 iunie 2021

Cryptomoneda LANC se tranzactioneaza din 15 iunie pe platforma digifinex.com, la pretul de aproximativ 0,02 USD.

Listarea s-a produs la prețul de 0,015 dolari/token, proiectul plecand de la o valoare de piață de cca. 2,2 milioane USD. La momentul publicarii acestei stiri, volumele tranzactionate erau de aproximativ 13 mil. USD.

Cel mai mare pret la care s-a tranzactionat LANC a fost de 0,11 USD, in ultimele 24 de ore.

Fondatorii LANCERIA vor să revoluționeze piața freelancerilor din întreaga lume, introducând plata în criptomonede și eliminând sau reducând la minimum orice taxe și comisioane.

Proiectul LANCERIA, demarat la începutul acestui an, presupune lansarea a trei platforme online, construite pe blockchain: una dedicată freelancerilor, una pentru pasionații de gaming și a treia pentru amatorii de NFTs, cărora li se pregătește un marketplace pentru arta digitală. Tehnic, LANCERIA este construit pe Binance Smart Chain (BSC), urmând să facă un fork pe ELROND NETWORK la in utlimul trimestru din acest an.

Cele trei platforme se vor baza pe tokenul LANC, emis în 350 milioane bucăți.

Pe Lanceria.com, freelancerii din toate domeniile de activitate își vor putea promova serviciile și ofertele și vor putea interacționa și negocia cu posibili beneficiari. În cazul în care vor opta să fie plătiți în criptomonede, ei vor avea de plătit un comision de 2%, iar dacă vor alege clasicul dolar american ca formă de plată, comisionul Lanceria va fi între 1$ – 5$.

Principalul competitor al Lanceria va fi Fiverr, un business similar lansat în Israel în 2010, care astăzi valorează peste 6 miliarde de dolari.

Proiectul criptomonedei LANC a trecut deja prin două runde de finanțare, scrie profit.ro. Prima s-a desfășurat pe 7 mai, când au fost atrași circa 250.000 de dolari, echivalentul a 50 de milioane de monede. O săptămână mai târziu, cele 100 de milioane de monede puse în vânzare au atras aproximativ 1 milion de dolari de la comunitatea creată în jurul proiectului.

„LANCERIA este un proiect care va schimba viața milioanelor de freelanceri din toată lumea. Până acum au avut de plătit comisioane uriașe unor platforme online clasice care dominau piața. Odată cu LANCERIA, asta se schimbă. Comisioanele sunt eliminate, plata se va face în câteva minute, plus acceptarea criptomonedei LANC la plată le va aduce și alte beneficii, pe care le vom detalia în curând,”  a declarat, pentru transilvaniabusiness.ro Mihai Săraru, fondatorul și CEO-ul proiectului.

Peste 1.200.000 de liber-profesioniști erau doar în țara noastră în 2020, cu vârste cuprinse între 15 și 64 de ani, arată datele furnizate de Asociația Freelancerilor din România, preluate din Eurostat. Tara noastra este in top 10 in ceea ce priveste numarul liber-profesionistilor.

grafic numar freelanceri
Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?