[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Revolut nu va mai putea oferi IBAN local (RO) rezidenților în Regatul Unit

27 martie 2024

Un client Revolut, roman care locuieste in strainatate, ne-a trimis un mesaj prin care fintech-ul britanic il informeaza ca „în curând, vom înceta să mai oferim codurile IBAN RO”, mai exact din 28 marte a.c. Este un mesaj care vizeaza si clientii locali sau exclusiv pe cei din afara Romaniei, care au conturi de Lei?

Se pare ca acea notificare NU a fost trimisa catre clientii din EEA. Prin urmare, informarea NU ii vizeaza pe pe clientii Revolut Bank UAB si NU are niciun impact asupra pietei locale.

Iata precizarile venite din partea Departamentului Comunicare Revolut:

„Revolut nu va mai putea oferi IBAN local (RO) rezidenților în Regatul Unit și ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Utilizatorii Revolut rezidenți în Regatul Unit pot în continuare să dețină și să facă plăți, să primească și să trimită sume în lei românești utilizând Revolut. Serviciile pe care le oferim clienților din România rămân neschimbate, aceștia au în continuare acces la IBAN local, ca și până acum.”

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?